Piesa Zburătorul – EMAA  a cucerit ascultătorii și a ajuns în topuri atât pe radio, cât și pe platformele digitale. Sigle-ul este în top 10 Media Forest încă de la lansare, ocupă locul 18 în top 200 Shazam România, dar se regăsește și în playlist-uri importante Spotify precum Hiturile de azi și Viral 50 Weekly Spotify România, unde ocupă locul 37. Pe YouTube, clipul piesei are aproape 1.5 milioane de vizualizări.

Pentru a fi mai aproape de ascultătorii ei, EMAA a organizat de curând un concurs, împreună cu Sky Diving Center și Kiss FM, prin care le-a oferit câștigătorilor un salt cu parașuta în doi. Iubirea a plutit în aer pe conturile de Instagram, iar cei care își fac zi de zi inimile să zboare s-au înscris în concurs, pentru a avea parte de o experiență de neuitat și de fluturi în stomac, la altitudine.

 

“Cred că cea mai mare bucurie este faptul că, indiferent de zona muzicală preferată, Zburătorul a atins toate tipurile de inimi și oameni. Înseamnă enorm de mult pentru mine!”, a spus EMAA.

 

EMAA este o artistă cu o personalitate complexă și cu o dorință uriașă de a face foarte multe lucruri. A început să scrie în liceu poezie și proză. Rândurile și versurile scrise a încercat treptat să le transpună în piese, acesta fiind și motivul pentru care EMAA se concentrează și în prezent foarte mult pe modul în care este spusă povestea atunci când interpretează. Ca songwriter, a colaborat cu artiști precum Silent Strike, Deliric, BAB și Armies, a scris liniile pentru coloanele sonore ale filmelor Invaderz (Hackerville) și Tuff Money, ambele difuzate de HBO. Anul trecut, EMAA a lansat piesele Fun șNebună și a semnat și două colaborări importante, cu SICKOTOY, pentru piesa Gasolina, și cu The Motans, pentru piesa Insula. La finalul lui 2020, EMAA a lansat, în varianta live și înregistrată, albumul Macii înfloresc iarna, scris integral de ea.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.