Într-o perioadă în care ”pare că nimic nu mai e cum a fost, pare că trebuie să fim cu toții implicați pentru a merge mai departe”, după cum o descrie Marius Manole, emisiunea online Întrebarea mesei rotunde revine cu o ediție specială! Astăzi, Vlad Voiculescu, fostul Ministru al Sănătății îi răspunde lui Marius, în cel mai sincer mod, la unele dintre cele mai dure întrebări.

 

”Sunt obosit și un pic amărât. După ce voi dormi corespunzător, o să văd pe mai departe”, au fost primele cuvinte ale lui Voiculescu înainte de începerea discuției. Fără să stea pe gânduri, cetățeanul Marius Manole a început interviul cu o primă întrebare referitoare la aspirațiile fostului ministru.

 

Astfel, Vlad Voiculescu a declarat că tot ceea ce îl ghidează în viața este dorința de a face o diferență pentru oameni: ”Cu orice preț îmi doresc să fac lucruri cu rost, iar rostul este acela de a ajuta, în special în domeniul esențial, cum este cel al sănătății. Toată viața mea, în ultimii 10 – 12 ani, a fost calată înspre oamenii care aveau nevoie de ajutor”.

 

Discuția a continuat și cu o trecere prin perioada în care Vlad a candidat alături de Nicușor Dan la primăria capitalei, pentru rolul de Viceprimar. De ce nu a mai așteptat Voiculescu să-și transforme planurile în acțiuni și a optat pentru rolul de Ministru al Sănătății? ”Am făcut echipă cu Nicușor Dan cu niște atribuții asumate pe sănătate, educație, social. După care, ceea ce s-a întâmplat, au trecut aproape 100 zile în care nu am primit atribuții, nu am putut face decât mici analize pe care le puteam face stând acasă, pe canapea. PNL și Nicușor Dan nu și-au ținut cuvântul”, a fost răspunsul ferm oferit de acesta.

 

În ultimele zile tot mai multe discuții au avut la bază lipsa de comunicare a fostului ministru, așa că acesta a venit cu detalii și pe această temă: ”Ministerul Sănătății trage ponoasele, este ultimul tampon înainte de zid, care încearcă să fie cât de cât eficient. Capacitatea Ministerului Sănătății de a comunica este redusă”.

 

”Am primit mai multe amenințări cu moartea”, declară Vlad Voiculescu. În ce context și ce alte lucruri a mai declarat într-o discuție care dă cărțile pe față, care oferă românilor răspunsuri mult așteptate, nu poate fi ratată pe protvplus.ro!

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.