S-a mai încheiat o săptămână, ne-am mai bucurat de o ediție în care talentul a fost în centrul atenției. Și aseară am putut vedea unii dintre cei mai pasionați și deciși concurenți! Munca lor a fost apreciată, iar momentele răsplătite cu DA-uri și laude.

 

Seara a fost încheiată de un moment pe care Andra l-a descris ca ”un film în 3 minute. Magnific”, iar Alexandra Dinu ca pe unul original! Mauricio Cougat Desole și Natalia Lopez, originari din Argentina, stabiliți în Spania, respectiv Franța au oferit un spectacol greu de uitat! Cei doi s-au cunoscut la teatru, în Barcelona și au pregătit un moment pe care Florin l-a apreciat și despre care a spus că este ”un obiect artistic de valoare”. Nici Smiley nu a lăsat laudele mai prejos și le-a spus celor doi că a fost o ”înlăturare de fotografii care au constituit un sentiment”.

 

Emisiunea Românii au talent a fost lider absolut de audiență. Show-ul a înregistrat 11.6 puncte de rating și 27.4% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 9.9 puncte de rating și 23.3% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:28 – 23:03, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 10.9 puncte de audiență și 29.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 8.9 puncte de rating și 23.9% share.

 

Peste 2.1 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit show-ul, iar în minutul de maximă audiență de la 21:12 aproape 2.7 milioane de români se uitau la emisiune.

 

Famous by D-strict, Georgeta Ionescu, Diana Gîrlea, Alessandro Dănescu, CS Torpi, George Jimblaru, Trupa High Hui, Andreea Boanță, Sorin Bivolaru, Elena Istrate și Mauricio Cougat Desole și Natalia Lopez sunt cei care au trăiat bucuria calificării în următoarea etapă.

 

Peste doar două zile, de la 20:30, spectacolul revine! Concurenții sunt tot mai deciși să arate că sezonul #unusiunu este cel în care vor deveni cunoscuți și vor demonstra că au ceea ce le trebuie pentru a fi pe scenă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.