Ne apropiem cu pași repezi de sezonul cald, așadar vibe-urile fresh, tropicale, nu au cum să lipsească din piesele apărute în ultima perioadă. Așa se lansează și Criminal, un mix interesant între Cristian Eberhard, Otilia și Caitlyn, care evidențiază cât de mult te poate costa o greșeală în dragoste, mai ales când iubirea este una sinceră 🩸🕵️‍♀️.

Legătura strânsă de iubire este invocată pe tot parcursul piesei – Dime dime dime que hacer hoy/ Enciérrame en tu corazón/ No tengo control sin ti?. Nimic nu este mai puternic decât un angajament de dragoste, în care suspansul și riscul nu lipsesc nicio clipă, ridicând sentimentele la apogeu – Si amarte esta mal entonces hoy quiero ser un criminal (Dacă e rău să te iubesc, atunci vreau să fiu ”criminal”).

 

”Criminal” este doar una dintre multele surprize pe care le am pregătite pentru următoarea perioadă. Mi-a plăcut să colaborez cu Otilia si Caitlyn, iar faptul că fiecare dintre noi crede foarte mult în această piesă cu siguranță a ajutat. Sper ca piesa să intre în cât mai multe dintre playlist-urile voastre și să fie ținută cât mai mult pe repeat, spune Eberhard.

 

Dragoste de la Prima Audiție! Prima dată când mi-a fost prezentată piesa, era cântată doar de Caitlyn. Dar mi-a plăcut atât de mult încât am simțit că versurile mi se potrivesc atât de bine pe voce încât am zis că trebuie să fiu și eu neapărat pe piesă. Și așa a și rămas! Sper că această colaborare să fie pe placul fanilor și să îi surprindem cât mai plăcut, adaugă Otilia.

 

“Criminal” vine cu un vibe fresh, neexploatat în România și cred că avem nevoie de asta. După o pauză de un an mă bucur să revin cu o piesă în spaniolă alături de Otilia. Enjoy!, continuă Caitlyn.

 

Christian Eberhard își însușește de o bună perioadă de timp rolul de producător principal al Roton Music. Cu un focus creativ îndreptat către producție, Christian a avut, de-a lungul carierei sale, oportunitatea de a lucra cu artiști celebri și importanți din industrie, precum Alexandra Stan, Loren Nine, Andra, Otilia, Lary Over, Loredana și Lanberry. Piesele sale au reprezentat o prezență constantă pe toate posturile de radio importante din România, dar și din străinătate prin colaborările sale internaționale. Cu zeci de milioane de vizualizări și streaming-uri însumate de toate proiectele sale, decizia de a fi investit īn rolul de producător principal īn cadrul Roton Music a fost una mai mult decât naturală.

 

Otilia este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite artiste din Europa de Est. Și-a descoperit pasiunea pentru muzică la o vârstă fragedă, debutând într-un duo, Bijue, care s-a destrămat în 2013. Această ruptură a determinat-o să-și înceapă cariera solo. Un an mai târziu, Otilia se lansează cu hit-ul Billionera, care a avut un succes imediat, urcând atât în topurile românești, cât și în topurile internaționale. Reușitul debut a făcut din artista Otilia o artistă internațională, cu sute de mii de followers pe social media, adunați în foarte scurt timp. Billionera a înregistrat aproximativ 500 de milioane de vizualizări pe YouTube.
Otilia se bucură lunar de o audiență de peste 750 de mii de ascultători pe platforma de streaming Spotify.
Începând cariera sa muzicală cu un succes internațional, Caitlyn a arătat din primul moment de ce este capabilă. Plină de energie și dinamism, vocea ei poate acoperi și crea ceva unic din fiecare gen muzical.

 

Cunoscută deja pe piață ca un succes internațional, Caitlyn crede că 2021 este momentul perfect pentru ea pentru a lansa o serie de piese în limba română. Piesa ei „Tu amor” a reușit să genereze peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube de la lansare, ceea ce reprezintă o altă confirmare a talentului ei fără îndoială.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.