Liviu Teodorescu & Manuel Riva și-au unit forțele și au lansat o piesă super fresh, intitulată „Muzele”. Acest single este prima piesă în limba română lansată de Manuel Riva, care a mai colaborat cu artiști consacrați precum Alexandra Stan, Linsday Lohan, Kelli-Leigh, Misha Miller & Eneli.

Piesă s-a bucurat de succes în clasamentele radio și a stabilit un record, ajungând pe locul 1 în topul radio din România, în câteva ore de când a fost lansată pe platformele de streaming, cu cele mai multe difuzări.

Textul a fost scris de Liviu Teodorescu, iar piesa a fost compusă de Liviu Teodorescu împreună cu Manuel Riva. Pe copertă apar chiar muzele din viața celor doi, logodnica lui Liviu Teodorescu, Iulia, și soția lui Manuel Riva, Ella. Melodia are un vibe dance pop catchy, iar beat-urile invită lumea pe ringul de dans.


Liviu a declarat: „Piesă e făcută în 2 ore, a fost un moment de inspirație maximă, în studio, cu Manuel Riva. Clipul este realizat de NGM și s-a muncit enorm la el. Cred că este cel mai bun produs al meu din ultima vreme și le mulțumesc tuturor pentru implicare.”

Manuel Riva a spus referitor la colaborarea cu Liviu: „A fost o plăcere să lucrez cu Liviu. Din primul moment, totul a decurs extraordinar de natural și consider că acest lucru se poate observa din cum a ieșit piesă. Abia aștept să împărtășim cu toată lumea și videoclipul.

Videoclipul piesei a fost filmat în București și a fost regizat de către echipa NGM Creative. Clip-ul are un vibe de anii 80 și poate fi descris că un film de acțiune de scurt metraj. Intrigă poveștii este de natură psihologică, gravitând în jurul personajului interpretat de modelul Elena Maria Popescu. La realizarea scenelor de luptă au participat cascadori profesioniști, iar finalul clip-ului este deschis, lăsând loc publicului de interpretare.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale au milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 mii de urmăritori. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția în cadrul emisiunii concurs „Vocea României”. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, “Obsesie”, “Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube. În 2020, Liviu Teodorescu a lansat numeroase piese precum “Mulțumesc”, melodie ce a făcut furori și a fost prezența în top 10 pe TV & Radio și care face parte din LiTE Moments volumul 3, “Mi-ai pus ceva în pahar”, “Unde îți zboară gândul”, “Cerule” feat. BRUJA și “Sar pe noi” feat. Dorian Popa. La începutul acestui an, Liviu a colaborat cu JO pentru single-ul „Fluturii”.

Manuel Riva este un DJ și producător român. Cu toate că este în industria muzicală de foarte mulți ani, noul proiect l-a început în urmă cu patru ani.
Manuel Riva este cunoscut pentru hituri precum „MHM MHM”, „Sacred Touch”, „Hey Now” sau „Miami”, melodii adăugate în playlisturile celor mai mari DJ-i din lume, precum Tiesto, Fedde LeGrand, Cosmic Gate sau Sander Van Doorn. Manuel Riva a fost prezent și în topurile Billboard cu piesele sale (Top 10 – piesă „Miami”, Top 25 – „Mhm Mhm” și Top 19 –  „What Mama Said”) și este unul dintre artiștii nominalizați la Europe Music Awards, că „Best Romanian Act”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.