Filmari Las Fierbinti 01.09.2020

Las Fierbinți rămâne cel mai iubit și urmărit serial din România, iar telespectatorii își descrețesc frunțile în fiecare săptămână, bucurându-se de replicile personajelor preferate și de universul fierbințean. În fiecare marți și joi, serialul conduce topul audiențelor. Aseară telespectatorii au urmărit cu entuziasm noi aventuri și glume spumoase ale personajelor simpatice din celebrul sat. La nivel național, peste 2 milioane de români au urmărit serialul.

 

Las Fierbinți a fost lider de audiență și a înregistrat 11.4 puncte de rating și 27.7% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 7.8 puncte de rating și 18.9% share. În același timp, pe segmentul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani din mediul urban, show-ul a înregistrat 9.7 puncte de rating și 28.9% share, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 7.1 puncte de rating și 21.1 share.

 

Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel, Gianina și toți ceilalți „rezidenți” din Las Fierbinți își continuă viața în ritmul haios care i-a făcut atât de îndrăgiți. Îi așteaptă noi aventuri pe ulițele și în casele celui mai celebru sat din România, iar în următoarele episoade vedem cum vor face față peripețiilor. În fiecare săptămână avem același sat, aceeași țară, aceleași personaje îndrăgite dar…glume și întâmplări proaspete și inedite.

 

Urmăriți serialul în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.