Lupta pentru putere în perioada Romei antice va fi relatată dintr-o altă perspectivă: cea a femeilor. Domina, un nou serial marca Sky, va avea premiera în luna mai și va spune povestea vieții și ascensiunea extraordinară a Liviei Drusilla, care a depășit adversitățile pentru a deveni, la momentul respectiv, cea mai puternică femeie din lume.

Primul sezon va fi compus din opt episoade. Domina o va urmări pe Livia, în călătoria sa de la o tânără naivă a cărei lume se sfărâmă în urma asasinatului lui Iulius Caesar, la cea mai puternică și influentă împărăteasă a Romei, condusă de dorința profundă de a-și răzbuna tatăl și de a-și asigura puterea pentru fiii ei. Livia și aliații săi navigă printr-o societate brutală prin strategie, conspirație, seducție și crimă. Serialul se dorește a fi o poveste de familie, care să aducă în prim-plan viețile femeilor din una dintre cele mai longevive și fascinante dinastii din toate timpurile.

Kasia Smutniak o interpretează pe Livia Drusilla, iar tânăra Livia va fi interpretată de Nadia Parkes. Din distribuție mai fac parte Liam Cunningham (Game of Thrones) interpretând rolul lui Livius, tatăl Liviei și Colette Tchantcho (The Witcher) în rolul Antigonei, cândva sclavă, ajunsă cea mai bună prietenă a Liviei și cel mai apropiat aliat. Isabella Rossellini va fi Balbina, unul dintre primii dușmani ai Liviei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.