Pentru prima dată, decernarea Premiilor Academiei Americane de Film va ajunge la publicul din România prin intermediul platformei VOYO. Actorii care ne-au ținut cu sufletul la gură în cele mai bune producții din ultimul an pot fi văzuți LIVE, luni, pe 26 aprilie, de la ora 03:00, pe VOYO. Ceremonia va fi transmisă din Union Station Los Angeles, Dolby Theatre Hollywood & Highland Center, iar prin satelit, din câteva locații selectate din lume.

 

Cea de-a 93-a gală a celui mai spectaculos eveniment din industria cinematografică a venit cu un anunț important! Pentru prima dată în istorie, un film românesc este nominalizat la Premiile Oscar: „Colectiv”, regizat de Alexander Nanau. Documentarul este propus la două categorii: „cel mai bun lungmetraj international al anului” și „cel mai bun documentar”.

 

Pentru categoria de cel mai bun documentar, „Colectiv” concurează cu: „Crip Camp”, „The Mole Agent”, „My Octopus Teacher”, „Time”, iar la categoria cel mai bun lungmetraj international al anului, cu: „Another Round”, „Better Days”, „The Man Who Sold His Skin”, „Quo Vadis, Aida?”.

 

Nu ratați vizionarea Premiilor Oscar®, LIVE, pe platforma VOYO, luni, 26 aprilie, de la ora 03:00. Iar marți, de la ora 20:30, gala va putea fi urmărită și pe PRO Cinema.

 

În perioada 26 – 28 aprilie, PRO Cinema marchează cel mai așteptat eveniment din industria cinematografică cu filme premiate, precum: Argo, Great Gatsby, Interstellar și American Sniper.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.