„Leave A Light On” este una dintre cele mai brute si personale piese ale lui Keir. Inregistrata cu prietena sa de mult timp, Fenne Lily, melodia relateaza intr-un mod transant pierderea, durerea, dar si prietenii care te-au ajutat sa treci peste momentele triste. Mai mult, inspiratia din spatele track-ului include si doua etape dureroase pentru Keir, pierderea bunicului sau si o despartire dupa multi ani. Alaturi de artist a fost in toata perioada de lockdown prietena sa, Fenne, cu care se vedea prin interviul camerei video.

„Imi amintesc ca eram pe FaceTime constant cu Fenne, de cele mai multe ori ea ma privea cum plangeam… Dupa un timp petrecut cu mine, am reinceput sa scriu si sa compun. Intr-un fel, cred, melodia asta este despre acele moment. Este despre ceea ce am simtit.”, declara Keir.

„Sa-i ofer umarul meu… dar si vocea pe o piesa, persoanei mele preferate, este o bucurie enorma”, declara Fenne.

Fenne este o artista care pune pe note cele mai oneste stari si emotii, toate declinate din experientele proprii. Cunoscuta si pentru umorul si farmecul unic, artista a adunat pana in prezent peste 100 milioane de ascultari pe Spotify pentru piese precum „For A While” si „What’s Good”/


Keir are o reputație binemeritată pentru faptul că a oferit piese extrem de încărcate, pentru suflete, care te atrag. Debutul său exploziv, Shiver, și imnul Say Love, i-au consolidat reputația de unul dintre cei mai puternici interpreți. Deși britanic de naștere, Keir este semnat la Vertigo Records în Germania, oferind sprijin pe tot continentul și în țara sa de origine prin intermediul unor productii precum BBC Introducing și peste 70 de playlisturi regionale de radio din Marea Britanie, cu pachete importante și interviuri pe reteaua Student Music.

Filmat pe parcursul a 24 de ore, videoclipul piesei „Leave A Light On” îi urmărește pe cei doi cântăreți pe parcursul zilei și în noapte, surprinzând esența relației celor doi prieteni, așa cum este cu adevărat. Videoclipul și cântecul sunt, după cum subliniază Keir, ambele mărturii ale puterii prieteniei, precum și ale durerilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.