Anul 2020 a venit cu restricții, schimbări și foarte multă suferință. Însă, în plină pandemie, pentru unii a fost doar despre afaceri cu măști, combinezoane, aparatură medicală. Un spital modular din containere, pentru care autoritățile au plătit peste 10 milioane de euro, stă închis, deși suntem în valul trei și există pacienți care stau pe holuri în așteptarea unui loc la ATI.

 

Sunt 105 dosare în lucru la Direcția Națională Anticorupție pentru abuz în serviciu și mită primită pentru achiziții în pandemie. Ce răspunsuri au autoritățile vedem duminică, de la 18:00, la România, te iubesc!.

 

„Este dureros să vezi oameni pe holuri conectați la oxigen în așteptarea unui loc la ATI, iar spitale de campanie pentru care s-au plătit milioane de euro să stea închise din cauza incompetenței, pentru că deocamdată dosarele privind corupția sau traficul de influență sunt în lucru la DNA. Anul 2020 a fost unul greu cu multă suferință pe care unii au încercat să clădească averi”, a spus Paula Herlo.

 

Nu ratați ancheta duminică, de la 18:00. Subiectul va fi discutat pe larg în podcastul România, știi bine, marți, de la ora 11:00, alături de Cristian Leonte și Paula Herlo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.