Sâmbătă, la Prima TV, de la ora 20.00, Supernanny se va afla în acțiune părinții vor afla cum să abordeze o relație între doi frați. Doi părinți tineri și dedicați, doi copii simpatici și plini de energie – unul de 5 ani, celălalt de doar 11 luni -, dar și multe probleme. Aceasta este ipoteza de lucru la ediția de sâmbătă, 10 aprilie, la Prima TV. Părinții Alis și Florin îi cer ajutorul Uraniei Cremene pentru a găsi drumul corect în relația cu Damian – juniorul lor cel mare, un băiețel aflat la vârsta la care vrea să exploreze. Iar explorarea lui înseamnă și mofturi, și nevoia de a recăpăta cât mai mult din atenția părinților ocupați mai mult cu cel mic, dar și frăția cu telefonul mobil și cu dulciurile. ”Chiar nu mai știm ce să facem. Simțim că am pierdut lucrurile de sub control”, mărturisesc părinții lui Damian.
Din fericire, vizita Uraniei la această familiei va aduce, în câteva zile, mult dorita schimbare. care sunt soluțiile ce le vor fi predate părinților de această dată? Cum va privi Damian noile reguli privind telefonul mobil, dulciurile și relația lui cu frățiorul mai mic? Unde greșeau Alis și Florin și ce le va fi lor cel mai dificil? Toate răspunsurile vor veni sâmbătă, de la ora 20:00, într-un nou episod care poate fi considerat lecție pentru multe alte familii aflate în aceeași situație.

Părinții care îşi doresc să trăiască experienţa Supernanny și au nevoie de ajutor, se pot înscrie la casting, la numerele de telefon 0730 101 024 și la adresa de e-mail supernanny@paprikastudios.eu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.