Raed Arafat, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, este invitatul lui Dragoș Pătraru la rubrica TÂLCtalk, din cadrul emisiunii Starea nației, la Prima TV. În această discuție, Raed Arafat susține că restricțiile impuse de vineri până duminică, cu închiderea magazinelor la ora 18.00, sunt necesare. Dar spune că ele trebuie dublate de alte măsuri, cum sunt telemunca sau decalarea intrării angajaților la serviciu, pentru ca oamenii să nu se înghesuie în magazine la ora 17.00. Raed Arafat dezvăluie la TÂLCtalk că inițial, măsurile propuse erau și mai restrictive.

Pentru prima dată, Raed Arafat vorbește în media despre modul eronat în care spitalele erau considerate eficiente dacă erau pline. Toate acestea și multe alte subiecte vor fi dezbătute azi, de la ora 23.30, în cadrul rubricii TÂLCtalk de la Starea nației.

Rubrica TÂLCtalk, din cadrul emisiunii Starea nației, poate fi urmărită de luni până joi, la Prima TV, de la ora 23.30. TÂLCtalk este locul în care se abordează subiectele importante din actualitatea românească iar Dragoș Pătraru invită oameni care au povești incredibile, oameni care inspiră și care motivează.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.