Seara s-a încheiat cu succes pentru mulți antreprenori care au venit ieri în Imperiul Leilor. Cei cinci investitori au oferit aproape o jumătate de milion de euro finanțare pentru business-uri diverse și au aprins speranța în viețile multor oameni de afaceri la început de drum. Emisiunea a fost lider de audiență.

 

Show-ul Imperiul Leilor a fost lider de audiență miercuri seară și a întregistrat 9 puncte de rating și 20.6% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua avea 7.3 puncte de rating și 16.8% cotă de piață. În ceea ce privește publicul cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, din mediul urban, PRO TV și-a menținut poziția de lider, iar în intervalul 20:29 – 22:27 a înregistrat 7.2 puncte de audiență și 20.3% share.

 

Oana Moșanu și Aurelien Marie au fost primii concurenți care au intrat aseară în Imperiu și i-au convins pe lei să scoată bani din buzunar. Cei doi le-au prezentat investitorilor ideea lor de food truck cu brânză Raclette și vin franțuzesc. Mohammad Murad va fi partenerul lor, acesta le-a oferit 100.000 de euro pentru 20% din afacere.

 

Extrem de emoționat, Alin Dumitrescu a adus în Imperiul Leilor mobilierul lui de poveste, cu linii curbe, în culori vii, pe care-l creează de la zero. Chiar dacă întâlnirea cu leii nu a fost ușoară, aceștia s-au luptat pentru el și produsele lui, iar într-un final, Dan Șucu și-a adjudecat afacerea pentru 100.000 de euro, în schimbul a 40%.

 

Mohammad Murad a mai investit aseară și în produse de tradiție: țesturi pentru pâine, prezentate de George Dumitru și Daniel Popa. Pentru 40% din ideea lor, leul a oferit o finanțare de 100.000 de euro.

 

Teodora Nemeș și echipa CyclinGo i-au impresionat pe investitori cu inovația lor: un sistem de semnalizare pentru bicicliști, care ar putea salva de la accident mii de oameni. Talentul lor și dăruirea cu care și-au creionat ideea, l-au făcut pe Dan Șucu să investească 40.000 de euro pentru 20%, așa cum tinerii au cerut.

 

Laura Grama și Ciprian Velea au plecat acasă cu 120.000 de euro finanțare în business-ul lor cu mobilier pentru animalele de companie. Cei doi au venit în Imperiu însoțiți de Bossulică, motanul care le ”conduce” afacerea. Dan Șucu și Bogdan Micu au văzut potențial în propunerea lor și le-au oferit banii în schimbul a 30% din business.

 

O nouă ediție Imperiul Leilor este miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.