Cel mai recent single al INNEI are tot mai mult feedback pozitiv din întreaga lume.

Astfel că piesa compusă și produsă de Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și INNA a depășit 10 milioane de vizualizări pe YouTube și urcă în topurile radio și TV după cum urmează: a intrat pe Europa Plus în Rusia, este pe locul 1 pe TV în Bulgaria, pe locul 31 pe radio în Bulgaria, pe locul 23 pe radio în Turcia, pe locul 4 pe radio în Rusia și pe locul 18 pe radio în Ucraina.

În ceea ce privește Shazam-ul, ”Flashbacks” a atins locul 61 în topul Global, locul 4 în România, locul 1 în Dance Rusia și locul 4 în Rusia per general, locul 4 în Ucraina, locul 4 în Belarus, locul 13 în Kazakhstan, locul 15 în Bulgaria, locul 29 în Moldova, locul 146 în Polonia și locul 17 ăn top Dance Turcia. De asemenea, piesa a depășit 506 000 shazam-uri.

Piesa ”Flashbacks” face parte de pe albumul ”Heartbreaker” care include 10 piese obținute în urma sesiunii Dance Queen’s House. INNA a stat izolată 3 săptămâni într-o casă alături de cei mai apreciați songwriteri și producători: Marco &Seba, Alex Cotoi, David Ciente și Minelli și a compus cu ei pentru piesele pe care publicul le-a putut asculta în premieră pe YouTube-ul artistei. Cele 10 piese se numesc ”Maza Jaja”, ”Heartbreaker”, ”One Reason”, ”Flashbacks”, ”You and I”, ”Beautiful Lie”, ”Gucci Balenciaga”, ”Sunset Dinner” și ”Thicky” și pot fi ascultate aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.