„Școala culinară a lui Rory O’Connell” are premiera pe 6 aprilie, de la ora 20.30, iar „Mâncăruri rapide cu Donal” are premiera pe 12 aprilie, de la ora 21.00, pe TV Paprika.

 

Rory O’Connell, unul dintre cei mai îndrăgiți și experimentați instructori culinari din Irlanda îi învață pe oameni cum să gătească de aproape patru decenii. Iar acum, își face debutul și la TV! „Școala culinară a lui Rory O’Connell” este prima emisiune de televiziune pe care o prezintă O’Connell.

 

În acest serial în premieră la TV Paprika, Rory prezintă tehnicile de bază, clasice și mereu actuale pe care fiecare bucătar trebuie să și le însușească și să le aplice, dacă vrea să gătească bine. El ia ingrediente clasice sau aparent plictisitoare și le transformă în mici capodopere culinare, dar fără tehnici foarte complicate.

 

Printre rețetele pe care le prezintă în serial sunt incluse salata de pui cu fasole verde, compotul de cireșe sau friptura de miel cu roșii și migdale. Bucatele delicioase și candoarea lui O’Connell sunt rețeta perfectă pentru o seară liniștită.

 

Rory O’Connell a fondat școala de gastronomie Ballymaloe Cookery School împreună cu sora sa, Darina Allen, în 1983. În acest timp, el a primit de două ori prestigiosul titlu de bucătar șef al anului în Irlanda. Prima carte de bucate a lansat-o în 2013 și i-a adus premiul André Simon Book Award în același an.

 

„Mâncăruri rapide cu Donal” simplifică artele culinare fără a face sacrificii atunci când vine vorba de arome și de valoare nutritivă. Este emisiunea perfectă pentru cei care vor mai puțin timp petrecut în bucătărie și mai mult timp pentru cei dragi.

 

Donal prezintă rețete adevărate, autentice și rapide care pot fi preparate din ingrediente simple și cu metode culinare practice, acestea stând la baza oricăror mâncăruri gustoase de casă. Pentru a găti rețetele lui aveți nevoie doar de câteva ingrediente și ustensile pentru a crea o cină delicioasă.

 

Printre categoriile de rețete din emisiune se numără unele care se gătesc doar într-o oală sau o tigaie – pentru o muncă minimă de curățare a bucătăriei după gătit -, bucate care se gătesc doar cu șase ingrediente sau rețete care presupun o pregătire rapidă și apoi un timp mai îndelungat la cuptor.

 

Irlandezul Donal Skehan este un jurnalist culinar și specialist în fotografia culinară și a scris și o carte numită „Meals in Minutes”, care a stat la baza noului show de pe TV Paprika. Skehan a propus pe site-ul său oficial peste 500 de rețete simple și ușor de preparat pentru vremurile agitate în care trăim și are și un canal popular de YouTube.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.