URMĂTORUL SEZONUL DIN SERIE VA AVEA PREMIERA ÎN 2021

 

La 158 de zile de la începerea producției, The Witcher a încheiat filmările pentru sezonul 2.

 

Filmat în 15 locații din Marea Britanie, cu 89 de membri în distribuție, aproximativ 1.200 de membri în echipa de producție și o mulțime de monștri noi, drumul echipei prin această producție a fost aproape la fel de epic precum seria în sine.

 

Astfel, Netflix lansează astăzi un video cu imagini direct de pe platourile de filmare, imagini ce pun accent pe entuziasmul celor din distribuție și din echipa de producție – condusă de showrunner-ul Lauren Schmidt Hissrich – resimțit odată cu finalizarea filmărilor pentru foarte așteptatul următor sezon din The Witcher.

 

Cel de-al doilea sezon din The Witcher va avea premiera în 2021.

 

 

Despre The Witcher Sezonul 2:

Convins că Yennefer și-a pierdut viața în bătălia de la Sodden, Geralt din Rivia o duce pe prințesa Cirilla la Kaer Morhen, locul în care și-a petrecut copilăria și cel mai sigur pe care-l cunoaște. În vreme ce dincolo de ziduri regi, elfi, oameni și demoni se luptă pentru supremație, Geralt trebuie să o protejeze pe fată de ceva cu mult mai periculos și anume de propria ei putere misterioasă.

 

 

Despre Netflix:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 204 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.