Împreună am reușit să aducem bucurie în sufletele multor oameni, iar dorința de a face bine ne ghidează să mergem mai departe și anul acesta. Stă în puterea noastră să îndeplinim Visuri la cheie, dar orice ajutor contează. Dacă vreți să faceți parte din echipă, ajutați-ne să găsim familiile care au nevoie de noi și înscrieți poveștile pe visurilacheie.protv.ro.

 

„Sunt bucuros că avem parte de un nou sezon Visuri la cheie și suntem pregătiți să cunoaștem noi familii care merită să devină modele de curaj și bunătate pentru România. Lumea se schimbă sub ochii nostri, dar Visuri la cheie merge mai departe”, a spus Dragoș Bucur.

 

In primele 7 sezoane, echipa Visuri la cheie a renovat 77 de locuințe. Lacrimile, bucuria și speranța celor care au avut șansa ca autocarul să se oprească în fața casei lor ne demonstrează de fiecare dată că merită să continuăm. Am cunoscut părinți, copii, bunici care au devenit exemple pentru noi toți și suntem convinși că urmează să descoperim multe povești minunate.

 

Echipa este pregătită, iar autocarul este gata să pornească pe drumul visurilor și să se oprească la oamenii care merită un nou început și nu au renunțat niciodată la speranță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.