Demi Lovato a revenit cu albumul „Dancing With The Devil… The Art Of Starting Over”, al șaptelea material discografic al superstarului cu o carieră de peste treisprezece ani.

Albumul apare în aceeași perioadă cu documentarul marca YouTube Originals, lansat de către Demi Lovato cu câteva zile în urmă și care oferă detalii din viața artistei și reflectă asupra problemelor cu care s-a confruntat în ultimii ani. Albumul „Dancing with the devil… the art of starting over” pune în perspectivă perioada critică prin care a trecut Demi și a fost produs executiv de către Demi și managerul ei, Scooter Braun.

Odată cu lansarea albumului, Demi a prezentat și un videoclip emoționant pentru single-ul „Dancing with the Devil”. Clipul este regizat de către Michael D. Ratner și prezintă, într-o manieră tulburătoare, problemele pe care Demi le-a avut cu adicția, relatând cu exactitate momente cheie din viața sa.

În sprijinul lansării albumului, Lovato va avea două apariții marca TikTok. În primul rând, ea va fi primul invitat pe Headstream-ul TikTok, noua serie live interactivă a aplicației, care invită fanii să între în mintea artiștilor lor preferați. Headstream invită artiștii să-și prezinte noua muzică, să interacționeze cu fanii în chatul live și să poarte discuții reale cu cel mai dur intervievator de până acum – ei înșiși. De asemenea, va urca pe scena TikTok LIVE, luni, 5 aprilie, pentru a interpreta piesele noi de pe album.

Tracklist:

  1. Prelude
  2. Anyone
  3. Dancing with the Devil
  4. ICU (Madison’s Lullabye)
  5. The Art of Starting Over
  6. Intro
  7. The Art of Starting Over
  8. Lonely People
  9. The Way You Don’t Look At Me
  10. Melon Cake
  11. Met Him Last Night (feat. Ariană Grande)
  12. What Other People Say (Demi Lovato & Sam Fischer)
  13. Carefully
  14. The Kind of Lover I Am
  15. Easy (Demi Lovato & Noah Cyrus)
  16. 15 Minutes
  17. My Girlfriends Are My Boyfriend (feat. Saweetie)
  18. California Sober
  19. Mad World
  20. Butterfly
  21. Good Place

Demi Lovato este una dintre cele mai de succes artiste din lume. A apărut în filmul Disney “Câmp Rock” în anul 2008, cât și în “Câmp Rock” din 2010. Tot în anul 2008, Demi a lansat și primul ei album “Don’t Forget”. Ce a urmat a fost o carieră de succes, cu o mulțime de vânzări record și turnee mondiale. Adunând toți următorii lui Demi Lovato de pe toate platformele de social media, ajungem la peste 209 milioane de fani.
După albumul de debut, Demi a mai lansat încă 5 proiecte muzicale, cel mai recent fiind “Tell Me You Love Me”, apărut în 2017. Piesa “Sorry Not Sorry” a adunat peste 195 milioane de stream-uri și a ajuns pe primul loc în clasamente importante. Printre hiturile lansate de-a lungul timpului se regăsesc “Cool for the Summer”, “Heart Attack”, “Neon Lights” și “Really Don’t Care”.
Demi a început anul 2021 în forță, performand la inaugurarea noului presedinte al Statelor Unite ale Americii, iar in 2020 a susținut un performance la Premiile Grammy cu piesa “Anyone” și a cântat imnul național la Super Bowl LIV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.