Aseară, în Imperiul Leilor a avut loc o nouă rundă de investiții pentru idei și business-uri cu potențial. Leii au negociat dur, au calculat la sânge cifrele antrepenorilor, iar într-un final au finanțat afaceri în care au crezut. Show-ul Imperiul Leilor a fost lider de audiență.

 

Ediția Imperiul Leilor din această săptămână s-a clasat pe primul loc în topul audiențelor și a înregistrat 8.4 puncte de rating și 20.2% cotă de piață în rândul publicului național, cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.9 puncte de rating și 16.5% share. La nivelul publicului cu vârsta cuprinsă 18 și 49 de ani, din mediul urban, în intervalul orar 20:29 – 22:28, PRO TV a condus topul televiziunilor cu 7.9 puncte de audiență și 21.2% cotă de piață, în timp ce televiziunea de pe locul 2 avea 5.9 puncte de rating și 15.8% share.

 

Cristian Roca, un tânăr antreprenor, a venit în fața investitorilor cu un mobilier inteligent dezvoltat chiar de el. În ciuda faptului că patru lei s-au retras din negociere, iar Dragoș Petrescu nu a crezut în invenția lui și a declarat: ”Inovația este foarte slabă! Ești nepregătit să primești o finanțare!”, Mohammad Murad e cel care vede potențial în business-ul tânărului și i-a oferit 100.000 de euro pentru 30% din afacere.

 

Cristina Dobrescu a ajuns în Imperiul Leilor cu gândul să livreze dragoste prin intermediul unor scrisori și obiecte personalizate. Dan Șucu a fost singurul care a acceptat propunerea ei și i-a oferit o finanțare de 100.000 de euro în schimbul a 60% din companie.

 

Robert Rizea și Bogdan Demeni au inventat o aplicație prin care sportivii își pot găsi parteneri, la același nivel de experiență, alături de care să joace tenis. Cei doi au cerut investitorilor suma de 50.000 de lire pentru 1.8% din afacere. Inițial, Bogdan Micu i-a bănuit că au venit în Imperiu pentru expunere: ”Vă suspectez că ați venit aici pentru reclamă!”, le-a spus acesta. Însă cei doi antreprenori au explicat că ceea ce-și doresc mai mult e un mentor, nu bani. Bogdan Micu a bătut palma cu ei pentru suma și procentul oferite inițial.

 

Seara s-a încheiat cu familia Butmălai. Rareș și Sofia, doi copii extrem de talentați, de 10 și 12 ani, au venit în fața investitorilor cu invențiile lor: căsuțe automatizate pentru câini și jucării din obiecte reciclate. Mohammad și Bogdan au investit 15.000 de euro pentru 10% din ideea lui Rareș, iar Dragoș, Dan și Cristina i-au oferit 6.000 de euro Sofiei pentru 10% din afacerea ei cu jucării. Cătălin Butmălai, tatăl celor doi a prezentat în fața leilor o casă modulară pentru care nu a cerut investiție financiară, ci know-how, pe care leii s-au arătat dispuși să-l ofere.

 

O nouă ediție Imperiul Leilor este miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.