Aseară românii au urmărit cu entuziasm aventurile personajelor din serialul Las Fierbinți și poveștile de viață impresionante din reality show-ul Șef sub acoperire.

 

Glumele spumoase și situațiile amuzante din Las Fierbinți îi țin pe telespectatori, în fiecare marți și joi, în fața ecranelor TV. După cum ne-am obișnuit deja, episoadele noului sezon Las Fierbinți continuă să conducă detașat topul audiențelor, iar aseară, serialul a fost din nou lider de audiență.

 

Las Fierbinți a fost lider de audiență și a înregistrat 10.0 puncte de rating și 24.1% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 6.7 puncte de rating și 16.2% share. În același timp, pe segmentul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani din mediul urban, show-ul a înregistrat 8.2 puncte de rating și 23.3% share, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 7.3 puncte de rating și 20.7 share.

 

Personajele din Las Fierbinți ne așteaptă cu alte situații și glume care ne fac să râdem cu gura până la urechi, în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

 

Și reality show-ul Șef sub acoperire i-au ținut pe români aseară cu ochii în fața ecranelor TV. Telespectatorii l-au urmărit pe Victor Răcariu, CEO GLOVO, într-un episod antrenant, și au aflat poveștile emoționante ale angajaților săi. Aseară emisiunea a înregistrat 9.4 puncte de rating și 22.9% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 8.9 puncte de rating și 21.6% share. Pe segmentul publicului cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani din mediul urban, show-ul a înregistrat 7.3 puncte de rating și 20.1% share.

 

Marțea viitoare, de la 21:30, urmează un nou episod al emisiunii, iar telespectatorii vor vedea un alt director de top care intră sub acoperire în propria companie. Telespectatorii emisiunii au parte de o mulțime de surprize la TV dar și în online. În fiecare săptămână, aceștia pot câștiga un premiu oferit de Șef sub acoperire și de protagoniștii emisiunii, în cadrul giveaway-ului săptămânal desfășurat pe pagina de Instagram a emisiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.