DOMINO continuă aventura EDM și lansează Godo, o piesă care dă ritm petrecerilor și aduce energie. Godo induce o stare de bine și ideea că orice este posibil atunci câd mintea este limpede.

„Piesa este menită să anihilize orice impuls de frică sau emoție negativă și militează pentru ideea că orice este posibil. GODO, <<a greater good>>, reprezintă o claritate a unei stări pe care o avem atunci când trăim prezenți și nu distrași, atunci când mintea este limpede. A fost scrisă în colaborare cu Emanuela Alexa, care a avut un aport frumos în realizarea întregii povești”, a spus artistul.

 

Piesa a fost compusă de DOMINO, în colaborare cu Emanuela Alexa, care a semnat și versurile, iar producția a fost realizată de DOMINO.

Producător, compozitor și pianist, DOMINO este un adevărat cameleon atunci când vine vorba despre exprimarea personalității sale efervescente prin intermediul muzicii. De-a lungul timpului, a experimentat mai multe genuri, de la jazz și rock până la dance și raggaeton și a semnat hituri internaționale pentru foarte mulți artiști, piesele sale fiind ascultate la radiouri și cluburi din Europa, Asia sau Orientul Mijlociu. Pasiunea lui pentru muzică transpare prin fiecare beat și induce ascultătorilor o stare de bine, fără griji, o petrecere care nu se termină niciodată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.