Netflix lansează trailerul oficial  pentru Sexify, o nouă serie originală poloneză


 

Sexify va fi disponibil pe Netflix începând cu 28 aprilie.

Problema este că ea știe o grămadă de lucruri despre programare, dar mai nimic despre sex. Astfel, ea decide să-și unească forțele cu cea mai bună prietenă a ei, Paulina, și cu o colegă din cămin, Monika. Din dorința de a crea un algoritm pentru orgasmul feminin, fetele încep să descopere lumea misterioasă și complicată a sexului, învățând tot mai multe despre ele însele. Sexify este o poveste distractivă și provocatoare despre viața femeilor tinere moderne – crescând, descoperind forța și sexualitatea feminină.

 

Data lansării: 28 aprilie 2021

Episoade: 8 x aprox. 40 min

Regizori: Piotr Domalewski, Kalina Alabrudzińska

Scenariști: Piotr Domalewski, Kalina Alabrudzińska

Producători: Jan Kwieciński, Małgorzata Fogel-Gabryś, Agata Gerc

Compania de producție: Akson Studio

Cu: Aleksandra Skraba, Maria Sobocińska, Sandra Drzymalska

 

 

Despre Akson Studio:

Înființată în 1992, Akson Studio este una dintre cele mai importante companii de producție din Polonia. De peste douăzeci de ani, aceasta a colaborat cu artiști excepționali precum Andrzej Wajda, Jan Komasa, Jerzy Skolimowski, printre alții. Pe lângă multe reclame, documentare, programe de divertisment și spectacole de teatru de televiziune, a produs peste 40 de seriale TV și 35 de lungmetraje, inclusiv KATYN (2008) nominalizat la Oscar, precum și SWEET RUSH, câștigător al Ursului de Argint la Berlinale 2009.

 

 

Despre Netflix:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 204 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.