România respiră fotbal! Iar echipa națională a reușit să aducă telespectatorilor oxigenul necesar pentru a spera că de această dată se poate. Că la Campionatul Mondial din Qatar 2022 pe lista de start se va afla și România!

 

După o săptămână dificilă, în care jucătorii s-au pregătit fără a-l avea alături pe Mirel Rădoi care era confirmat cu noul virus, seara a început cu o surpriză imensă! Antrenorul naționalei a fost testat negativ, două zile la rând și a putut sta pe bancă pentru a-și conduce băieții spre o victorie vitală în primul meci de calificare la Campionatul Mondial.

 

În minutul 49, România conducea cu 2-0, iar meciul părea decis. Însă, în doar două minute, 82 și 84, Macedonia a egalat și tăiat respirația celor de acasă. Hagi a salvat situația! De această dată, Ianis, aflat la primul lui gol în tricoul echipei naționale a dus scorul la 3-2. Selecționerul Mirel Rădoi a declarat, în direct la PRO TV, la finalul meciului: ”A fost un thriller. Totul părea că merge foarte bine. Într-un minut puteam risipi 80 minute. A fost un adversar redutabil, calificat la EURO. Mă bucur că după cele două goluri, am putut să ne liniștim. Era clar că va fi ca la box: ori noi, ori Macedonia! Am început cu dreptul și va trebui să muncim pe palierul mental”. Cu dreptul înainte, România a păstrat cele 3 puncte și așteaptă următoarele meciuri pentru a-și consolida poziția în grupa de calificare.

 

Meciul a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 21:46 – 23:37! Pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, PRO TV a înregistrat 12.3 puncte de rating și 35.2% share, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 6.7 puncte de rating și 19.2% share.

 

Peste 2.3 milioane de telespectatori din întreaga țară au trăit emoțiile primului meci de calificare, iar în minutul de maximă audiență de la 22:24, peste 2.7 milioane de români urmăreau PRO TV.

 

Mondialul ăsta nu se joacă fără noi! Nu ratați duminică, de la ora 21:45, partida împotriva Germaniei, în direct pe PRO TV. E vremea să strigăm cât putem de tare: Hai Mirel Rădoi, condu-ne spre victorie. Hai, România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.