• Netflix îl prezintă pe Laurence O’Fuarain în rolul lui Fjall în următoarea serie The Witcher: Blood Origin.
  • Descrierea personajului Fjall:
    Născut într-un clan de războinici ce au jurat să protejeze un rege, Fjall poartă o cicatrice profund înăuntrul său: moartea unei persoane dragi care a căzut în luptă încercând să-l salveze. O cicatrice care nu-l va lăsa să-și tragă sufletul ori să facă pace cu el însuși sau cu lumea din jurul său. În căutarea răscumpărării, Fjall va lupta alături de cei mai puțin probabili aliați, în timp ce-și croiește o cale de răzbunare pe un continent tumultos.
  • Sinopsis:

Într-o lume a elfilor, cu 1200 de ani înaintea lumii The Witcher, Blood Origin va spune o poveste pierdută în timp – despre originea primului Witcher, precum și despre evenimentele care conduc către „conjucția sferelor”, atunci când lumile monștrilor, oamenilor și elfilor se contopesc pentru a deveni una singură.

  • Blood Origin va avea șase părți și este o serie limitată live-action și un prequel al serialului Netflix The Witcher.
  • Distribuția anunțată anterior:
    Jodie Turner-Smith va interpreta rolul lui Éile; o războinică de elită binecuvântată cu vocea unei zeițe, ce și-a părăsit clanul și poziția de gardian al Reginei pentru a-și urma inima în a fi un muzician nomad. O mare răfuială pe continent o forțează să se întoarcă pe calea sabiei în căutarea răzbunării și răscumpărării.
  • Declan de Barra este producător executiv și Showrunner, iar Lauren Schmidt Hissrich este producător executiv.
  • Andrzej Sapkowski va avea rolul de consultant creativ al serialului. Jason Brown și Sean Daniel de la Hivemind, alături de Tomek Baginski și Jarek Sawko de la Platige Films vor fi, de asemenea, producători executivi.
  • Despre Laurence O’Fuarain:
    Laurence O’Fuarain este din Dublin. S-a pregătit la The Factory (acum Bow Street), absolvind în 2015. Printre producțiile TV în care a jucat se numără Vikings (History Channel), Game of Thrones (HBO), Into the Badlands (AMC), Rebellion (RTÉ), Red Rock (Virgin Media) și Can’t Cope, Won’t Cope (RTÉ). Printre filmele în care a jucat se numără Black 47 (regia Lance Daly), The Secret Scripture (regia Jim Sheridan) și Of Gods and Warriors (regia David L.G. Hughes). Laurence a jucat unicul rol în Void (regia Ger Duffy), un scurtmetraj întunecat, psihologic. Este reprezentat de Lorraine Brennan Management (IRE), United Agents (Marea Britanie) și Luber Roklin Management (SUA).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.