După ce a cucerit topurile muzicale cu mai multe hit-uri, cum ar fi „Tusa” cu Nicki Minaj, „Ay DiOs Mio!”, „Bichota” și mai recent cu „Location”, alături de Anuel AA și J Balvin, superstarul Karol G si artista numărul 1 a muzicii latino în lume, Karol G, lansează albumul ei mult așteptat „KG0516”, cel mai intim și experimental proiect.

„KG0516” urmează formatul unui număr de zbor și are o semnificație mai profundă. KG este un acronim pentru Karol G, în timp ce cifrele reprezintă 16 mai 2006, ziua în care artista a semnat primul ei contract de înregistrare, începând astfel călătoria ei globală. Potrivit lui Karol G, intenția titlului albumului este de a-i întâmpina pe fanii ei în zbor spre noua ei eră artistică, unde transcende noile dimensiuni muzicale.

Acest album reprezintă evoluția Carolinei ca persoană și a lui Karol G ca artist. Acesta este un zbor in care vreau să-i invit pe toți fanii mei să se alăture în călătoria mea muzicală, unde fiecare melodie reprezintă un zbor de legătură care te duce la un loc nou”, a declarat Karol.
„Am experimentat foarte mult cu sunete diferite, genuri și vibrații unice. Cu siguranță este ceva ce nu am mai fost auzit, iar melodiile sunt toate o reprezentare a cine sunt eu astăzi, ca persoană și artist
„, adauga artista.

În al treilea album de studio, Karol G reușește să-și demonstreze evoluția artistică și versatilitatea muzicală. Prin aceste melodii, Karol G explorează o gamă largă de genuri muzicale, care includ fuziuni inovatoare ale ritmurilor sale caracteristice Reggaeton cu influențe din Pop, Country, Bachata, Regional Mexican etc.

Albumul este format din 16 melodii și prezintă colaborări extraordinare cu artiști precum Alberto Stylee, Anuel AA, Brray, Camilo, Emilee, Ivy Queen, J Balvin, Juanka, Ludacris, Mariah Angeliq, Nathy Peluso, Nicki Minaj, Nicky Jam, Ozuna, Wisin & Yandel, Yandar & Yostin și Zion. Toți colaboratorii de pe album provin dintr-o altă parte a lumii, permițând fiecărei melodii să aibă un sunet nou și unic.


Astăzi, Karol G se numără printre cei 50 de artiști cei mai ascultați din lume, cu peste 24 de miliarde de ascultari pe platformele de streaming și peste 80 de milioane de urmaritori pe Social Media. Single-ul ei, „Bichota”, a devenit unul dintre cele mai proeminente imnuri din muzica latină, cu aproape 1 miliard de ascultări.

Între timp, cel mai recent single „Location”, alături de Anuel AA și J Balvin, a devenit un hit instant primind o certificare de platina din partea RIAA. A debutat pe locul 6 in topul „Hot Latin Songs” Billboard, făcând din Karol G artista feminină cu cele mai multe intrări în top 10. „Bichota” și „Location” fac parte din albumul „KG0516”, precum și hit-urile sale globale „Tusa”, cu Nicki Minaj, și „Ay DiOs Mío!”.

Tracklist:

  1. Déjalos Que Miren
  2. El Makinon (Mariah Angeliq) FOCUS TRACK
  3. 200 Copas
  4. Contigo Voy A Muerte (Camilo)
  5. DVD
  6. El Barco
  7. Ubicación (Anuel AA, J Balvin)
  8. Gato Malo (Nathy Peluso)
  9. Odisea (Ozuna)
  10. Bichota
  11. Sola Es Mejor (Ynadar & Yostin)
  12. Arranca Pal Carajo (Juanka, Brray)
  13. ¡Ay, DiOs Mío!
  14. Beautiful Boy (Ludacris, Emilee)
  15. Tusa (Nicki Minaj)
  16. Leyendas (Wisin & Yandel, Nicky Jam con Ivy Queen, Zion, Alberto Stylee)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.