Astrid S face echipă cu nouă stea daneză, Maximilian, pentru o versiune fresh a super hit-ului “Hurts So Good”, produs de Kina.

Producătorul lo-fi, Kina, a re-prelucrat piesă și a adus împreună timbrele vocale ale lui Astrid și Maximillian.
Versiunea originală a single-ului “Hurts So Good” (lansată în 2016) a depășit 870M streamuri până în prezent și a devenit una dintre piesele preferate ale publicului de-a lungul ultimului an, când a luat amploare pe TikTok, ceea ce a propulsat piesă în trending-uri globale pe TikTok, Spotify și YouTube. Piesă a urcat în chart-uri la nivel global în ultimele luni, atât pe platformele de streaming, cât și pe Shazam.

Astrid S a declarat: “Hurts So Good are o semnificație importantă pentru mine și joacă un rol special în viața și carieră mea. Sunt foarte entuziasmată să am oportunitatea de a re-lansa piesă acum, în colaborare cu minunații Maximillian și Kina. Abia aștept că toată lumea să o poată ascultă!”

La rândul sau, Maximillian a mărturisit: “Nu cred că o să pot uită vreodată sentimentul pe care l-am simțit când managerul meu m-a întrebat dacă vreau să re-relansez “Hurts So Good” cu Astrid S. – Am dansat de atât de multe ori pe această piesă, că și pe multe altele, precum “Closer” and “Think Before I Talk. Încă nu îmi vine să cred că am oportunitatea de a lucra cu un așa un superstar. Iar faptul că Kina a produs această nouă versiune este cireașa de pe tort pentru mine – sunt în al nouălea cer în acest moment. Sunt așa de hyped pentru această nouă versiune a melodiei, și sper că toată lumea să aibă aceeași părere despre piesă că și mine.”

Cu peste 2,3 miliarde de stream-uri ale single-urilor, incluzând “Hurts So Good”, “Think Before I Talk” și “Emotions”, Astrid S a avut turnee globale sold out și a câștigat premiul “Artist of The Year” la premiile Grammy norvegiene. Artista este o “one-woman-show”, fiind implicată în tot ce ține de carieră ei. Ea își scrie și produce atât cântecele, cât și videourile sale. În octombrie 2020, această a lansat mult așteptatul album de debut “Leave It Beautiful”.
Astrid S a lansat de curând “Leave It Beautiful (Complete)”, ce constă în piese originale de pe album, precum și în hit-uri că “I do”, în colaborare cu star-ul country Brett Young, “Think Before I Talk”, și, desigur, preferată publicului “Hurts So Good”.

Maximillian a avut peste 100 de milioane pe stream-uri pe Spotify, doar în 2020.  Pentru hit-ul său numărul #1, “Beautiful Scars”, acesta a primit triplu disc de platină în Filipine.
Cântărețul danez de 22 ani continuă să fie ”One To Watch” conform liderilor de opinie precum The Line of Best Fit și CLASH Magazine, chiar din momentul în care a început să își impărtășească cântecele alternative pop pline de emoții de la vârsta fragedă de 17 ani.

Producătorul italian, Kina, își transpune secretele prin transmisiuni pop lo-fi încărcate de emoțiile unei confesiuni de la miezul nopții. Încă din 2017, producătorul și artistul Italian născut în Napoli, a urcat că un fenomen “bonă fide”, cu aproape 2 miliarde de stream-uri, certificări de platină, aclamații din partea Refinery29 și Idolator, și o medie de 9 millioane de ascutători lunar pe Spotify.
Cel mai cunoscut single al său, lansat în 2018, “Get You To The Moon” [feat. Snøw] a explodat inițial pe TikTok. Între timp, “Get You To The Moon” a obținut un disc de platină din partea RIAA, a fost folosit într-un episod din serialul On My Block, și a înregistrat 1 miliard de stream-uri, fiind în continuă creștere.
Acest hit a pavat drumul și pentru EP-ul sau din 2020, Things I Wanted To Tell You. Inspirat de un stagiu în Lisabona, EP-ul conține piesă premiată cu aur “Can We Kiss Forever?” [feat. Adriana Proenza], precum și “Where R U?” [feat. Pink Sweat$], și “Feel Again” [feat. Au/Ra], pe care Clash l-a lăudat că un “minunat future pop dansant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.