Marți, 30 martie, Alexandra Stan vine la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Recent eliminată din competiția fenomen “Survivor România”, cu un parcurs impresionant în care și-a înfrânt fricile în cel mai intens reality televizat, Alexandra Stan se va afla marți, de la ora 23:15, în fața tirului de întrebări răscolitoare, povestind despre întâmplările care i-au marcat atât cariera, cât și viața personală. Frumoasa vedetă va vorbi despre prețul celebrității dar și despre încercări teribile prin care a trecut.

Alexandra Stan a lansat de-a lungul carierei muzicale o serie de melodii care au devenit rapid hituri, atât în țară, cât și la nivel internațional. Printre acestea, enumerăm succesul răsunător pe care l-a avut hit-ul  “Mister Saxobeat”, cu care a scris istorie, atât în topurile radiourilor, cât și pe platformele de streaming online. La zece ani de la lansare, aceasta este cea mai ascultată piesă românească pe Spotify, cu peste 200.000.000 de ascultări.

“Ai cunoscut faima multe prea devreme?”, “Suferi de vedetism?”, “Îți plac băieții răi?”, “Ai vrut să te sinucizi?”, “Câți bani ai câștigat până acum?”, “L-ai urât pe tatăl tău?”  sunt doar câteva dintre întrebările adresate Alexandrei Stan, în ediția de marți a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la 23:15, la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.