Plin de speranță și încredere că demersul său va începe să dea roade, Andi Constantin le va expune pe unele dintre fete unor situații extreme, vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii Burlacul. 

Convins că unele dintre fete încă încearcă să păstreze aparențele față de el, Andi decide să le scoată complet din zona lor de confort, pentru a le afla adevărata personalitate. Astfel, de la parcuri de aventură, până la zboruri cu elicopterul deasupra magnificului Istanbul, Burlacul se va ocupa de tot ce este necesar pentru a afla cum se comportă fetele în fiecare situație în care se află, dar și care este cu adevărat relația dintre ele. ”Cred că între ele sunt anumite sentimente, resentimente, povești care nu au ieșit încă la suprafață. Mi-aș dori să văd ce se întâmplă când sunt doar ele în casă, pentru că atunci când le întreb primesc doar răspunsuri politicoase”, a spus Andi Constantin.

Cum vor încerca fetele să îl impresioneze, dar și ce arme va scoate fiecare la iveală în lupta pentru inima Burlacului, cei de acasă pot afla vineri, de la 20.30, la Antena 1, într-o nouă ediție a emisiunii. Cu personalități distincte și temperamente diferite, fetele se vor lupta pentru a-i atrage atenția Burlacului și pentru a abține trandafirul roșu, simbolul emisiunii, prin care Burlacul își exprima intențiile pe care le are față de o fată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.