Fiecare ediție reprezintă, pentru acei concurenți care au decis să iasă din zona de confort, o șansă să ajungă sub lumina reflectoarelor! Sunt acele minute în care povestea le este ascultată, iar talentul îi face să strălucească. Și aseară, emisiunea Românii au talent a adus în fața telespectatorilor o serie de concurenți deciși să demonstreze că a venit și timpul lor!

 

Au apărut pentru prima dată împreună în această formulă și sperau să impresioneze juriul cu pregătirea lor, deși nu se considerau profesioniști. Ceea ce a urmat a fost de neexplicat! Momentul Art of Robots a ridicat juriul în picioare și a adus sentimentul că am fost martori ai unei premiere care ne-am fi dorit să nu se mai încheie. Deși Andi nu se afla la masa juriului, acesta a trăit dansul la intensitate maximă, așa că nu a ezitat să îi transmită lui Smiley decizia: golden buzz și rugămintea de a apăsa butonul în locul lui! ”Par de pe altă planetă. Mi se pare că nu am mai văzut nimic la nivelul ăsta”, a concluzionat Andi despre cel de-al doilea moment pe care l-a ales pentru a-l trimite direct în semifinale!

 

În intervalul 20:29 – 22:57, pe segmentul comercial național, PRO TV a fost lider de audiență și a înregistrat 11.7 puncte de rating și 27.1% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 9.4 puncte de rating și 21.7% share. În același timp, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.0 puncte de rating și 24% share.

 

Seara s-a încheiat cu bucurie pentru următorii concurenți calificați în următoarea etapă: Luca Paraschiv, Petronela Bîrsilă, Trupa Diamonds, Frații Moise, Duo Varadi, Laura Dinu, Robert Bașcoveanu, Patrick Ciocan și Daria Comănescu.

 

Vineri, de la 20:30, talentul #unusiunu revine la PRO TV! Nu ratați ocazia de a vedea noi momente neașteptate și de a trăi cele mai puternice emoții!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.