Ancheta lui Rareș Năstase, Apa trece, mizeria rămâne, despre poluarea apei potabile, a dezvăluit realitatea pe care trebuie să o înfrunte oamenii din mai multe zone din țară.

 

Aseară, emisiunea România, te iubesc! a condus topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 18:00 – 18:58. Pe segmentul comercial național, PRO TV a înregistrat 8.2 puncte de rating și 23.6% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 3.9 puncte de rating și 11.2% share.

În același timp, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, a înregistrat 5.4 puncte de rating și 19.2% share, față de postul de televiziune clasat pe locul doi, care a obţinut 3.3 puncte de rating și 11.7% share. Pe întreaga durată de difuzare, la nivel național, peste 1.4 milioane de telespectatori au urmărit emisiunea.

 

Săptămâna viitoare, de la 18:00, vom vedea o nouă ediție România, te iubesc! care cuprinde două anchete. Una, semnată de Rareș Năstase, despre apele acide de mină, iar cealaltă, a lui Cosmin Savu, despre cartierul Henri Coandă, din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.