Aseară, la “Survivor România” s-a disputat jocul de comunicare, miza a fost una extrem de importantă. Premiul atât de dorit de Faimoși, mesaje video de la mame sau figurile materne din viețile lor, iar cel pentru care au luptat Războinicii, posibilitatea de a dialoga prin mesaje, timp de 5 minute, cu un prieten, au fost extrem de motivante pentru cele două echipe.

În cadrul ediției de aseară, publicul a decis proba finală, cea de îndemânare, în traseul sportiv pe care au evoluat concurenții de la “Survivor România”. Concurenții au intrat pe un traseu dificil, ajutați de un coechipier, aceștia au avut de împins un cadru de metal în formă de cub, pe un traseu exclusiv pe nisip; finalul ales de fani, să arunce 3 mingi în interiorul unui turn de bachet, i-a pus în dificultate pe unii dintre concurenți.

Faimoșii au condus detașat în jocul de aseară, la diferența considerabilă față de Războinici, deși părea că diferența pierde din avans și că echipa albastră a găsit o strategie pentru a câștiga, Faimoșii au tras tare și au câștigat meciul de aseară cu scorul de 10 la 5. Punctul victoriei a fost înscris de Sebastian Chitosca, în duelul cu Sorin.

Extrem de emoționante au fost momentele în care Faimoșii au intrat în posesia prmeiului și au vizionat mesajele video de la mamele sau figurile materne din viața lor.  Tot în cadrul ediției de aseară a reality-ului Survivor România s-a desfășurat și Consiliul de eliminare al săptămânii, când unul dintre concurenți a fost eliminat din competiție, în urma votului telespectatorilor.

Elena Marin s-a clasat, din nou, pe primul loc în preferințele publicului, aceasta propunându-l spre eliminare pe  Sebastian Chitosca. De cealaltă parte, și în tabăra Războinicilor, favoritul publicului a rămas tot Albert, fiind votat în număr uriaș de către cei din fața micilor ecrane. Pe locul doi, în clasamentul publicului, a fost Sindy, care a indicat-o spre eliminare pe Mellina. Albert a propus-o spre eliminare pe Maria, motivând alegerea făcută ca fiind strict pe criterii sportive.

Astfel, la judecata publicului, pe lângă cei enumerați mai sus, au intrat și Andreea Antonescu, de la Faimoși, și Sorin, de la Războinici, nominalizați în jocurile anterioare de imunitate. Telespectatorii au decis cine să paraseasca competiția Survivor România, astfel că dintre cei nominalizați, Andreea Antonescu a primit cel mai mic număr de voturi din partea fanilor, fiind astfel eliminată.

“S-a încheiat aici, nu este nicio problema. Mă bucur că tot ce am trăit până în acest moment m-a întărit… Sunt ușor tristă, aș spune, pentru că m-am simțit destul de bine, în ciuda unor discuții. Sunt super fericită că plec, pentru că îmi este enorm de dor de fetia mea. Nu aș putea purta pică nimănui”, a spus aseară Andreea Antonescu, înainte de a părăsi competiția “Survivor România”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.