”Ați făcut magie. Ați dat frâu liber imaginației”, le-a spus Andra celor două concurente care au încheiat ediția de vineri seara. Acesta este magia talentului și bucuria pe care emisiunea o aduce cu fiecare ediție tuturor telespectatorilor care încep și încheie săptămâna cu cel mai iubit show de divertisment din România.

 

O poveste impresionantă de viață a fost adusă pe scenă de Luca Simion, un curajos de 70 ani care a învins cancerul și neputința de a mai merge din cauza durerilor și a venit în fața juraților cu interpretarea lui la muzicuță! Acesta a interpretat cu sufletul, așa cum a făcut-o și timp de 20 de ani cât a fost șofer pe ambulanță. ”Momente ca acestea au farmec”, i-a declarat Andi Moisescu, iar Florin Călinescu a completat ”Sunteți un exemplu viu”.

 

Și de această dată, Românii au talent a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 20:28 – 23:01! Pe segmentul comercial național, PRO TV a înregistrat 12.9 puncte de rating și 29.4% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 10.1 puncte de rating și 23.1% share.În același timp, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 9.4 puncte de rating și 24.9% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 8.0 puncte de rating și 21.1% share.

 

Aproape 2.4 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență de la 21:10, peste 3 milioane de români urmăreau PRO TV.

 

Calificarea în următoarea etapă, după ce au primit 4 de DA au reușit-o: Anastasia Anghelescu, Aiko-Skdun București, Marius Ioniță, Dragoș Bâclea, Acrobatic Dance, Luca Simion, Carina Ene, Daniel Moldovan și Cătălin Laslo, Natasha Korotkina, Ustix Generation, Marius Neagu, Dean Bowman, Krisztina Vellai și Bettina Bogdan.

 

Luni seara, pe scena talentului vom avea parte de o apariție surprinzătoare: o tânără care se află sub semnul ascultării bisericiști va urca pe scenă pentru a vedea dacă muzica poate fi o opțiune pentru drumul ei în viață: ”Încerc să înțeleg viața, să descopăr dacă pot face ceva cu muzica să conteze”. Ce va interpreta și ce reacții vor avea jurații, aflăm curând!

 

Săptămâna începe cu o stare de bine când spectacolul este la dublu! Nu ratați, în doar două zile, o nouă ediție a preselecțiilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.