Astăzi, 19 martie, cântărețul și compozitorul britanic James TW, premiat cu discul de platină, a lansat piesa „Butterflies”, prima sa melodie din acest nou an. După ce a generat peste 2 miliarde de ascultari și a primit aprecieri de la Billboard, Atwood Magazine, Huffington Post, Teen Vogue și mulți alții, James TW a apărut în liniște ca fiind cel mai mare artist de care nu ai auzit niciodată. Acum, îl veți auzi deschizându-se ca niciodată pe o serie de single-uri și mai multă muzică în 2021.

Începând cu acest capitol, „Butterflies” flutură dintr-un riff hipnotic și degetele se apropie de confesiuni precum „mă îmbăt. Mă simt singur. Încearcă să înec tot zgomotul din mintea mea, dar alcoolul nu mă ține așa cum ai făcut-o”.

După albumul său de debut din 2019 (Chapters), James TW a început să lucreze la următorul său capitol muzical la începutul anului 2020. În același timp, lumea a intrat în blocaj și s-a trezit la sfârșitul unei relații de șase ani. Confruntându-se cu un val de emoții turbulente, s-a orientat către muzică.


„Tot ce am scris a fost despre despărțire”, recunoaște el. „Am întâlnit-o practic când aveam 15 ani. Am început să ieșim un an mai târziu. Trăiam împreună. Îmi planificam sincer restul vieții în jurul ei. Evident, a fost un mare șoc, așa că melodiile au ieșit. Am vrut să surprind toate emoțiile diferite în urma.”

Cel mai cunoscut single al sau, „When You Love Someone”, a acumulat peste 750 de milioane de ascultari, a primit certificarea Platinum în SUA și Marea Britanie, 2x Platinum în Danemarca și Olanda și 3x Platinum în Norvegia și Suedia.
James a fost in turnee alături de Shawn Mendes și Andy Grammar și a captivat milioane de telespectatori în emisiuni de televiziune, inclusiv Ellen și The Today Show. Acum, cu peste 1 milion de albume vândute, 10 melodii care au acumulat peste 50 de milioane de ascultari și 150 de milioane de vizionari până în prezent, pregătește-te pentru ceea ce va fi cu siguranță un an remarcabil pentru James.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.