Noua emisiune semnată Mircea Dinescu se poate vedea duminică, 21 martie, de la ora 14:00, doar la Prima TV.

Mircea Dinescu are parte, în această ediție, de două „răpitoare”: o știucă prinsă chiar la Cetate și Ana Morodan, care i-a „răpit” inima poetului. Cei doi vor sta de vorbă și vor găsi lucruri pe care le au în comun, printre care pasiunea de a colecționa obiecte de artă, Ana Morodan provenind dintr-o familie de anticari. Vom afla cât de bine se descurcă „Contesa digitală” în bucătărie și dacă poezia dedicată acesteia de către poet rezonează cu ea, totul într-o atmosferă creată de Constantin și Cosmin Gaciu alături de Taraful Iancu Jianu.

 

În fiecare duminică, Poezie și delicatețuri oferă o bună ocazie telespectatorului să intre într-o lume în care poezia este în orice, de la un pahar de vin până la povestea de viață a invitaților, iar rețetele culinare sunt abordate simplu, fără pretenții, cu un aer autoironic, adăugat de poetul Mircea Dinescu. Totul presărat cu muzică lăutărească adusă de ultimii lăutari care mai există în România, o mostră de autenticitate pe care Mircea Dinescu o aduce în fața telespectatorilor Prima TV.

Duminică, 21 martie, Mircea Dinescu așteaptă telespectatorii la Prima TV cu o emisiune în care poezia se va regăsi în fiecare lucru simplu iar delicatețurile nu vor fi numai din cele culinare.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.