Alexander Oscar, cantaretul de 22 ani originar din Danemarca, lanseaza single-ul „One More Dance”. Alexander este unul dintre cei mai promitatori artist pop din Nordul Europei, cu cifre impresionante pe platformele de streaming (peste 150 milioane de ascultari) si cinci single-uri care au ocupat primele locuri in topul muzical din Danemarca.
Cel mai recent single al sau, „Need To Know”, este de 24 saptamani in clasamentul oficial danez.

Piesa „One More Dance” face parte dintr-o colaborare cu LEGO, in care Alexander a fost ales ca fiind singurul artist danez.


Despre melodie, artistul a declarat: „One More Dance este un track melancolic si onest, dar in acelasi timp este motivationala si care te face sa dansezi. Totul a pornit de la sentimentul pe care il ai pentru o persoana, cand totul este perfect, iar voi traiti in propria bula, unde nimic nu este gresit sau rau. Totodata, nu vorbiti despre lucruri serioase de teama ca tot ceea ce traiti in propria bula s-ar putea narui. Si, atunci, speri ca inca o noapte, inca un dans, inca o atingere va tin impreuna.”

„How far can we go, before we hit the cold ground and all the candles burn down” este versul preferat al artistului din melodia recent lansata. „Imi place pentru ca arata si perspectiva ca ai putea ajunge intr-o ipostaza gresita, dar cu toate astea sa iti doresti sa ramai cat mai mult posibil.”, a adaugat Alexander.

Single-ul „One More Dance” este compus si produs de catre Alexander Oscar, alaturi de Niklas Sahl si Birk Storm.

Alexander Oscar are un total de 750.000 de ascultatori lunar pe Spotify si peste 150 milioane de stream-uri, in total, pentru piesele lansate. Doua dintre melodiile lui au atins pragul de 60 milioane stream-uri fiecare („Complicated” si „Number”).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.