Luna aceasta Pandora continuă colaborarea cu UNICEF, care își propune să ajute peste 10 milioane de copii și tineri prin oferirea de oportunități pentru a învăța, a se exprima și a găsi de lucru în viitor.

În prezent, 22% dintre persoanele cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani, la nivel global, nu au niciun loc de muncă, nici educație, nici formare, 68% dintre acestea fiind fete și femei tinere. Din 2019, inițiativa Talismanelor Pandora pentru Schimbare susține activitatea UNICEF pentru a se asigura că fiecare copil nu numai că supraviețuiește, dar poate să și prospere – unul dintre domeniile cheie este îmbunătățirea accesului la oportunități de învățare calitative, în special proiecte care utilizează abordarea UPSHIFT pentru sprijinirea tinerilor și adolescenților în a deveni antreprenori sociali încrezători.

Proiectele locale UNICEF văd avantajul abordării UPSHIFT în practică, cum ar fi programul „Dreamcatcher” din Guatemala. Programul ajută tinerii marginalizați, inclusiv indigenii și cei din zonele rurale, să se întoarcă la școală și să dezvolte abilitățile de care au nevoie pentru a-și urma visurile pentru viitor. Studenții sunt sprijiniți prin învățământul secundar pe care îl oferă programul, precum și prin stagii practice.

„Începând din 2019, Pandora a susținut cu mândrie eforturile UNICEF de a împuternici tinerii prin finanțarea activităților de învățare și dezvoltare a competențelor, conștientizarea drepturilor și egalitatea de gen, în mai multe țări din întreaga lume”, a declarat Marissa Saretsky, Head of Sustainability Pandora. „Programul UNICEF Dreamcatcher din Guatemala ajută la deschiderea ușilor pentru tineri, băieți și fete, oferind învățământ secundar vital pentru studenți.”

Pentru a sprijini dorințele copiilor și tinerilor, Pandora a adaptat talismanul existent, Dreamcatcher/Prinzător de vise, prin adăugarea culorii albastre în design pentru a crea o nouă bijuterie în ediție limitată. Un prinzător de vise este o emblemă simbolică provenită din comunitățile indigene și nativ-americane, gândit să protejeze oamenii de visele rele, permițând doar trecerea viselor bune.

Până pe 4 iunie, cu cei 59 RON donați către UNICEF pentru fiecare achiziție a talismanului, fanii Pandora vor face o diferență reală, ajutând UNICEF să sprijine copiii și tinerii vulnerabili, inclusiv cei din comunitățile marginalizate și indigene, pentru a-și atinge adevăratul potențial. Donațiile vor contribui, de asemenea, la finanțarea resurselor esențiale, cum ar fi manualele școlare, cu scopul de a sprijini educația generației următoare.

Alătură-te inițiativei și arată-ți sprijinul: https://go.pandora.net/2OZkCeZ

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.