Duminică, 21 martie, de la ora 12.00, Prima TV va difuza interviul integral care a făcut furori în lumea întreagă, cel al cuplului Meghan Markle și Prințul Harry. Cei doi au vorbit pentru prima dată într-un interviu televizat, acordat celebrei Oprah Winfrey, de toate dificultățile pe care le-au avut, despre Casa Regală, despre rasism și despre monarhie.

Interviul difuzat în S.U.A de către postul de televiziune CBS a înregistrat audiențe record, peste 17 milioane de americani s-au uitat la televizor, fiind în top audiențe pentru un eveniment care nu este sportiv. Ceea ce au declarat cei doi la televiziunea americană a suscitat atenția întregii lumi, mai ales pe rețelele de socializare unde #HarryandMeghanonOprah s-a numărat în top 5 cele mai citite știri din întreaga lume.

Telespectatorii români vor putea vedea duminica aceasta, pe Prima TV, în exclusivitate pentru România, de la ora 12.00, un interviu care a ținut în suspans o lume întreagă și care a dezvăluit multe lucruri din culisele Casei Regale a Marii Britanii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.