Umorul își dă întâlnire în platoul Pe Bune?! joi, de la 22:30. Toni Grecu și Mugur Mihăescu vor fi cei doi adversari care vor juca alături de Cosmin Natanticu și Costi Diță. Mihai Bobonete a pregătit cele mai trăsnite întrebări pentru a-i pune în dificultate pe cei doi invitați. „Eu am urmărit și, de când ai venit la emisiunea asta, toate întrebările sunt tâmpite”, îi va spune Toni lui Bobo.

Costi Diță va juca alături de Mugur Mihăescu, iar întrebările nebune vor reuși să-i facă să se contrazică. „Ce treabă are logica aici?!”, îl va întreba Mugur pe Costi. Ce metodă au găsit, însă, cei doi ca să aleagă un răspuns, vom vedea în ediția de joi seară.

Toni Grecu și Cosmin Natanticu se vor confrunta si ei cu dileme, încă de la prima întrebare. „Da ce, suntem vampiri, ce-i asta? M-am enervat!” va spune Toni după ce va afla răspunsul corect la prima întrebare – răspun pe care nu l-ar fi luat în considerare.

Întrebările nebune vor fi ascunse sub categorii precum: „Pe timpuri”, „Securitate”, „Dulcegării”, „Sus/Jos”, „Dependență”, iar concurenții vor afla ce obișnuia să facă Dolly Parton ca să poată gestiona mai bine întâlnirile de afaceri, dar și de ce devin dependenți foarte ușor urșii polari.

O ediție unde vom descoperi lucruri noi, se vor juca domenii interesante, dar, cel mai important, va fi cu mult umor și hohote de râs.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.