Scena Românii au talent este locul în care nu contează vârsta sau meseria, ci pasiunea pe care concurentul o investește în momentul pregătit pentru a-l prezenta juraților. Iar asta se poate observa cu fiecare ediție! Aseară, Ionuț Orodel, un tânăr de 25 ani și-a găsit puterea de a păși pentru prima dată în lumina reflectoarelor: ”Mi-a lipsit curajul, prima oară când iau contactul cu lumea talent show-urilor”. Vocea lui i-a ridicat pe jurați în picioare și i-a adus multe laude: ”Ai o voce deosebită”, i-a spus Smiley, iar Andra a completat ”bagajul îl ai plin de talent”.

 

Un exemplu pentru cei din jurul lui, preotul Alexandru Balaban din Dăeni a venit pe scenă alături de Corala Nihil Sine Deo. După ce și-a spus povestea și modul în care a schimbat totul în comunitate, interpretarea corului a completat o apariție #unusiunu! ”Asta înțeleg prin destinul unui preot”, a spus Florin Călinescu, iar Alexandra Dinu a ținut să sublinieze că astfel de oameni ajută ca lucrurile să meargă mai bine: ”Mă bucur din suflet că există oameni ca dumneavoastră”. Cei de acasă au rezonat cu povestea, iar pe Facebook momentul a atras deja un reach de aproape jumătate de milion, aproape 12 mii de like-uri și peste 4 mii distribuiri.

 

Emisiunea a condus detașat topul audiențelor pe toate segmentele de public, pe întreaga durată a difuzării, în intervalul 20:25 – 23:03! Pe segmentul comercial național, PRO TV a înregistrat 12.0 puncte de rating și 27.9% share pe segmentul de public 21-54 național, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția a doua înregistra 9.9 puncte de rating și 23% share. În același timp, pe segmentul publicului comercial, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, show-ul a înregistrat 10.1 puncte de rating și 26.7% share, în timp ce postul de televiziune clasat pe locul doi a obţinut 9.6 puncte de rating și 25.2% share.

 

Peste 2.2 milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit emisiunea, iar în minutul de maximă audiență de la 21:10, peste 2.8 milioane de români urmăreau PRO TV.

 

La finalul unei seri #unusiunu, concurenții calificați în următoarea etapă sunt: Paul și Andreas Stângă, Mario Vîlceanu, Batmen, Ion Radu Preda, Tudor Limbean, Corala Nihil Sine Deo a parohiei Dăeni, Marina Grigoreva, Ionuț Orodel, Cezara Apetroaie, Daria Cristea și Vlad Ciobanu.

 

Nu ratați vineri, de la 20:30, o nouă ediție în care emoțiile și talentele se regăsesc la cel mai înalt nivel!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.