Duo-ul de origine germană, twocolors, a revenit cu single-ul „bloodstream”, după succesul imens al piesei „Lovefool”. Hitul „Lovefool”, anterioară piesă a proiectului, are peste 800 milioane de stream-uri si a cucerit topurile muzicale din numeroase tari.

„Bloodstream’ îmbină elemente și sunetele oferite de un corn, cu o linie de bas profundă și vibe-ul plin de energie, despre care cei doi membri twocolors au declarat:

Este un cântec despre o relație care s-a sfârșit, despre momentul în care fiecare celulă a corpului tău își dorește să fie cu persoană iubita… Pur și simplu, nu poți fără. „Bloodstream” amintește despre o dragoste pierdută, dureroasă, pentru încă o lovitură care să te faca sa te simti din nou în viață.

Hitul „Lovefool”, o varianta dance-clubbing a piesei cu același nume de The Cardigans, a ocupat poziția a patra în Marea Britanie, în topul Shazam Discovery și a ajuns pe locul 21 în Global Shazam cu peste 3,2 milioane de căutări. Single-ul a primit discul de aur în Canada, Franța, Germania și Polonia, discul de platină în Finlanda și de două ori discul de platină în Austria, Elveția sau de trei ori în Rusia. Cu un total de 865 milioane de stream-uri, twocolors are în prezent peste 7 milioane de ascultători lunar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.