Imagine Dragons a revenit in forta cu doua melodii lansate in acelasi timp. Piesele “Follow You” si “Cutthroat” vin insotite de doua video-uri cu versuri.
Muzica noua vine la o distanta de trei ani de albumul lansat de catre trupa in 2018 – “Origins”.

Track-ul “Follow You” este produs de catre Joel Little si prezinta o poveste de dragoste pe note de chitara. Vocalistul Dan Reynolds a compus melodia intr-o perioada sensibila din casnicia sa: un posibil divort care a fost oprit de un mesaj primit de la sotia lui. Acel mesaj personal, primit de catre Dan, i-a adus din nou impreuna pe cei doi.

Cea de-a doua melodie are o poveste diferita si vorbeste despre momentele in care trebuie sa renunti total la criticul interior. Imagine Dragons a inregistrat poesa alaturi de producatorul Rick Rubin in studioul sau din Malibu.

Ultimii ani au reprezentat o perioada dificila, cu o incarcatura grea pentru Imagine Dragons. Membrii trupei au trecut prin multe situatii triste, de la pierderea unor prieteni sau membri ai familiilor acestora, pana la probleme personale. Dan Reynolds a anuntat in decembrie 2019 ca isi va lua ceva timp pentru a se dedica familiei si vietii personale. Iar apoi a venit pandemia. Insa, aceasta pauza s-a dovedit a fi si o sursa creativa.

A fost nevoie de o pauza si o evadare din rutina pentru a descoperi mai multa claritate si fericire”, declara Dan.

Imagine Dragons este o trupa infiintata in 2009, care in prezent numara cifre impresionante: peste 40 milioane de albume vandute, 50 milioane de single-uri, dar si peste 60 miliarde de ascultari pe platformele de streaming. Imagine Dragons este cea mai bine vanduta trupa a anilor 2010, iar piesele “Believer”, “Thunder” si “Radioactive” sunt cele mai bune piese rock ale decadei, conform Billboard.
“Night Visions”, albumul de debut, lansat in 2012, a ocupat locul al doilea in topul albumelor Billboard 200, iar hitul “Radioactive” a cucerit clasamentul Billboard al melodiilor rock, a castigat un premiu Grammy si a primit discul de diamant din partea RIAA. Iar performantele nu s-au oprit aici. Au urmat alte albume cu milioane de ascultari si primele locuri in topuri, precum “Smoke + Mirros”, “Evolve” sau cel de-al patrulea album, “Origins”.
In timp ce Imagine Dragons a devenit una dintre cele mai mari trupe la nivel mondial, aceasta si-a pastrat intimitatea si onestitatea ca valori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.