„PELÉ” este unul dintre cele mai recente documentare Netflix, o producție originală ce spune povestea legendarului fotbalist Pelé și a drumului său către perfecțiune și către faima incredibilă la care a ajuns.

 

Pelé a inspirat o lume întreagă prin jocul său, iar influența lui a inspirat părinți din toată lumea să își numească copiii după starul brazilian. Iar marele fotbalist român Gabi Pele Balint este unul dintre ei.

 

Povestea lui Gavril Pele Balint a fost pusă încă de la început sub semnul legendarului Pelé. Azi, după o carieră de succes, își reamintește cele mai bune momente care îl leagă de idolul său brazilian.

 

Sinopsis

Acest lungmetraj documentar spune povestea legendarului fotbalist Pelé și a drumului său către perfecțiune și către faima incredibilă la care a ajuns. Cu un acces fără precedent la interviuri cu Pelé, filmul include imagini de arhivă uluitoare și interviuri cu foști coechipieri legendari ai fotbalistului, printre care Zagallo, Jairzinho și Rivellino.  Povestea este o perspectivă asupra celor 12 ani extraordinari în care Pelé, singurul om care a câștigat de trei ori Cupa Mondială, a trecut de la statutul de tânără vedetă din 1958 la cel de erou național în 1970, în vremuri tulburi din istoria Braziliei. PELÉ este regizat de David Tryhorn și Ben Nicholas, fiind produs de Pitch Productions și avându-l drept producător executiv pe Kevin Macdonald, cineastul distins cu premiul Oscar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.