Este fresh, cu un vibe pozitiv și te duce cu gândul la vara care pare că se lasă așteptată. „«Faci din iarnă vară» este o piesă despre iubire, care poate fi regăsită în povestea mea de iubire sau chiar a tuturor celor ce iubesc”, spune Florina Constantinescu. Compus de către Daniel Alexandrescu alături de Alexandru Gajaila și Ioana Victoria Badea, remixul piesei „Faci din iarnă vară”, lansat de către artistă alături de LLP, vine ca un îndemn de a trăi fiecare clipă, de a ne păstra speranța atunci când luptăm pentru persoana iubită, indiferent de vreme sau de vremuri.

„O autoare celebră spunea că atunci «Când s-a făcut și s-a spus totul, vremea și dragostea rămân cele două elemente de care nu poți fi niciodată sigur». Sunt de acord, însă indiferent de acest sentiment de nesiguranță, viața este mult mai frumoasă atunci când ai pe cineva alături, care te susține, care te îmbrățișează sau pur și simplu te ține de mână, cumva, pășești la drum cu mai multă încredere”, povestește Florina.

Remixul semnat de LLP îmbină beat-urile fresh cu un sound funky, iar clipul completează prin imagini mood-ul piesei cu o poveste în care iubirea, soarele, distracția și voia bună sunt cele care schimbă atmosfera. „Și chiar dacă-i rece afară, faci din iarnă, vară” este versul metaforă ce demonstrează că oricâte piedici ai în calea ta, dragostea poate topi orice.


„«Faci din iarnă vară» a fost compusă acum șase ani și a fost ultima piesă lansată de mine, întrucât am ales să mă dedic carierei în televiziune. A urmat viața de familie, au apărut copiii și am pus oarecum în stand-by cariera muzicală. Și totuși, întotdeauna am simțit că ceva îmi lipsește, nu mă simțeam împlinită întru totul și mi-am dat seama că îmi lipsește muzica, bucuria de a cânta, de a crea, de a-mi exprima emoțiile și sentimentele. Așa că am ales să revin în plan muzical, de acolo de unde am rămas, cu aceeași piesă, adaptată la trend-ul actual, printr-un remix făcut de LLP. Întâmplător, momentul lansării piesei coincide și cu vremea de afară, parcă s-a întors iarna și cu siguranță ne dorim cu toții să vină cât mai repede vara, să iasă soarele după furtună și să fim bine, SĂ NE FIE BINE!”, adaugă artista.

Puţini ştiu că Florina Constantinescu, cunoscută publicului ca Miss G, este un economist licenţiat în Transport de mărfuri periculoase care a absolvit masteratul in Afaceri Internaționale. După ce a lansat în 2013 primele două single-uri ce s-au bucurat de un real succes, „Moonlight” și „New start” (alături de Misha Twain), Florina Constantinescu a devenit unul dintre prezentatorii emisiunii estivale „Vara pe val”. După foarte puțin timp de la lansarea primului hit, Florina a câștigat trei premii la cel mai important festival concurs din Balcani – „Discovery International Music Festival”. Un an mai târziu lansa „Jumătatea mea” în timp ce era implicată și în proiectul de televiziune „Se zice că”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.