Serialul procedural „Recrutul” (The Rookie), inspirat dintr-o poveste adevărată, cu Nathan Fillion în rol principal, revine la AXN cu sezonul trei, din 15 martie, în fiecare luni seara, de la ora 21.00.

 

John Nolan, cel mai bătrân recrut al poliției din Los Angeles, s-a folosit de toată experiența de viață, determinarea și simțul umorului pentru a face față colegilor săi cu 20 de ani mai tineri și pentru a se apropia de visul său de a deveni polițist în cadrul LAPD.

În noul sezon, finalul perioadei de pregătire se apropie, iar Nolan va avea de înfruntat cele mai mari provocări din cariera sa de ofițer de până acum. Mai mult, acesta va trebui să ajungă la un echilibru între alegerile pe care se vede nevoit să le facă în căutarea adevărului și consecințele pe care acestea le au, pe plan personal și profesional.

Acțiunea sezonului trei continuă imediat după evenimentele de la finalui sezonului doi, când Nolan descoperă că mentorul său este un polițist corupt, care va face orice pentru a-și salva pielea. Inclusiv să planteze dovezi incriminatorii în casa recrutului și să cheme poliția pentru a-l aresta.

Serialul este o co-producție Entertainment One (eOne) și ABC Studios, creat de Alexi Hawley (Castle, Body of Proof, State of Affairs). Mark Gordon (Grey’s Anatomy, Designated Survivor, Criminal Minds Beyond Borders, Ray Donovan, Quantico), Nathan Fillion, Terence Paul Winter, Michelle Chapman, Bill Norcross și Jon Steinberg sunt producători executivi.

Din distribuție mai fac parte Alyssa Diaz (Angela Lopez), Richard T. Jones (Sergentul Wade Grey), Titus Makin (Jackson West), Melissa O’Neil (Lucy Chen), Mekia Cox (Nyla Harper) și Eric Winter (Tim Bradford). Brandon Routh (Legends of tomorrow) s-a alăturat în sezonul trei, în rolul lui Doug Stanton, un veteran LAPD, ale cărui viziuni polarizante vor cauza tensiuni în secție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.