Mihai Bobonete este pregătit să ducă umorul la un alt nivel. Joi, de la 22:30, o nouă ediție Pe Bune?! îi va aduce față în față pe Mihai Petre și Sandra Izbașa. Cei doi vor lupta alături de Costi Diță și Cosmin Natanticu pentru a strânge cât mai mulți bani pentru susținătorii lor.

Încă de la prima întrebare, concurenții vor fi puși în dificultate. Pentru a-l convinge pe căpitanul ei, Cosmin, să aleagă varianta pe care ea o consideră corectă, Sandra Izbașa va afirma: „Eu am alergat cu un cui ruginit în talpă, într-un cantonament în Grecia.” Nu știm dacă experiența ei le va aduce răspunsul câștigător, dar vom afla în noua ediție.

Mihai Petre va juca alături de Costi Diță, iar întrebările le vor da bătăi de cap și celor doi: „M-am răzgândit! E prea normal răspunsul pentru emisiunea asta”, va spune Mihai încercând să găsească cel mai nebun răspuns. „Dacă este adevărat C-ul, de mâine se schimbă lumea” va continua coechipierul lui Costi.

Pe panoul cu domenii, unde sunt ascunse întrebările trăsnite, se vor regăsi și categorii precum: „Schimbări climatice”, „Cască gura!”, „N-ai tupeu!”, „Breaking news”, iar joi, de la 22:30, vom afla cele mai inedite răspunsuri și vom descoperi și care este cea mai periculoasă meserie din Nepal.

Nu uita că poți și tu să faci parte din provocare și să răspunzi la întrebările trăsnite din quiz show-ul Pe Bune?!. Intră pe pebune.protv.ro, răspunde LIVE la întrebări și poți câștiga premii săptămânale. Fii Pe bune?! parte din joc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.