ALMA, tânăra și talentată artistă originară din Bulgaria, cunoscută pentru sound-ul pop melancolic – dreamy, lansează single-ul „Far Faraway”.
Inspirația este cea mai bună prietenă a Almei și, astfel, artista creează muzică cu o viteză uimitoare. După „My Mama Told Me”, Alma lansează acum o frumoasă poveste de dragoste intitulată „Far Faraway”. Tânăra cântăreață a scris atât muzica, cât și versurile noului ei single și a colaborat cu producătorul bulgar Pavell la construirea piesei.

Far, Faraway este un cântec despre dragoste atât de puternic încât te poate transporta într-o altă dimensiune – una a fericirii, a liniștii și a păcii”, spune ALMA.

Lansarea single-ului „Far Faraway” va fi susținută prin diverse campanii în 16 țări din întreaga lume, inclusiv Coreea de Sud, Rusia, Grecia, România, Polonia și Ungaria.

În videoclip, regizor bulgar Dimitris Georgiev surprinde povestea de dragoste a Almei din două unghiuri diferite – una cu persoană cu care vrea să fie și una în care este singură. Acesta creează iluzia a două lumi interconectate, care uneori pot coincide. Există și o opoziție interesantă în piesă – o introducere melancolică ce izbucnește într-un ritm exploziv. Unul dintre cei mai buni prieteni ai Almei din copilărie, Noah Bay, îi este partener cântăreaței în videoclipul single-ului „Far Faraway”.

Printre cele mai mari realizări muzicale ale Almei se numără cele 2 nominalizări și premiul „Debutul anului” 2020 la Bulgarian Music Awards, împreună cu participarea la unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din Europa – Festivalul Top of The Top. Anterior, ea a ajuns pe locul 23 în Shazam Rusia, pe locul 8 în clasamentul polonez al difuzarilor radio și a ocupat locul 1 în topul bulgar Airplay timp de 16 săptămâni consecutiv. Alma a avut, de asemenea, 3,3 milioane de streamuri ale single-ului său de debut, „Perfect”. Hit-ul ei, „My Mama Told Me”, a petrecut 3 săptămâni consecutiv pe locul 1 în topul bulgar al difuzarilor pe radio și 10 săptămâni în top 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.