În această primăvară, lasă-ți lumea să înflorească cu modele care evocă bucuria și frumusețea florilor. Cele mai recente piese care se alătură colecției Pandora Garden celebrează florile care revin în fiecare primăvară, oferindu-ne speranță și amintindu-ne de minunile naturii.

Adaugă un element jovial oricărui look de primăvară cu aceste inele delicate, elegante și talismane noi. Noutatea sezonului este reprezentată de talismanele Margaretă violet, completarea perfectă a stilurilor Margaretă roz. Fie că suprapui inele sau combini talismane în diferite culori pe brățara sau colierul preferat, există modalități nesfârșite de a purta puterea florilor.

„Această colecție se referă la reconectarea copilului interior”, spun Francesco Terzo și A. Filippo Ficarelli, VP Creative Directors Pandora. „Prin măiestria meșteșugului și atenția la detalii în email, am putut sublinia frumusețea fizică a margaretei”.

Poartă o amintire a miracolelor mici, de zi cu zi, cu aceste stiluri fermecătoare care surprind magia, misterul și speranța primăverii.

Inelele cu margarete prezintă pietre strălucitoare în centrul fiecărei flori și sunt create pentru a fi suprapuse.

Petalele Talismanului margaretă roz sunt pictate manual cu email pentru a obține efectul ombré care se completează perfect cu Pandantivul Pandora O.

Disponibile în violet pentru prima dată în acest sezon, noile Talismane Margaretă violet creează noi stiluri colorate.

#SomethingAboutYou #PandoraGarden

 

DESPRE PANDORA

Cunoscută în toată lumea pentru bijuteriile sale de înaltă calitate, finisate manual, disponibile la preţuri accesibile, PANDORA creează, fabrică şi comercializează bijuterii moderne, realizate din materiale veritabile. Inspirându-le pe femei să-şi accepte personalitatea şi să-şi exprime stilul propriu, bijuteriile fermecătoare şi feminine de la PANDORA simbolizează momentele de neuitat ale vieţii şi valorile personale. Creaţiile unice şi atent finisate de la PANDORA combină meşteşugul vechi de secole cu tehnologia modernă, fiind distribuite în peste 100 de ţări, de pe şase continente, prin aproximativ 7,700 de puncte de vânzare, incluzând peste 2,600 de magazine-concept.

 

Fondată în 1982 şi având sediul în Copenhaga, Danemarca, PANDORA are peste 27,700 de angajaţi în întreaga lume, dintre care aproximativ 14,000 sunt în Thailanda, unde compania fabrică produsele. PANDORA este listată public la bursa NASDAQ din Copenhaga. În 2017, veniturile totale ale PANDORA au fost de aproximativ 3,1 miliarde de euro.

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să accesaţi www.pandoragroup.net sau găsiţi-vă inspiraţia pe www.pandora.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.