Filmari Las Fierbinti 01.09.2020

Serialul fenomen Las Fierbinți rămâne în topul preferințelor românilor. Noile episoade continuă să conducă detașat audiențele în fiecare săptămână, iar telespectatorii nu se mai satură de personajele spumoase, situațiile inedite și glumele tari, care ajung virale pe internet.

 

Aseară, Las Fierbinți a fost lider absolut de audiență. Producția a înregistrat o medie de 10.8 puncte de rating și 28.8% share, pe segmentul de public comercial, format din persoane cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 9,6 puncte de rating și 25,6% share. Peste 2 milioane de români au urmărit aseară serialul, la nivel național.

 

Bobiță, Giani, Dorel, Aspirina, Celentano, Firicel, Gianina și toți ceilalți fierbințeni simpatici își continuă viața în ritmul haios care descrețesc frunțile a milioane de telespectatori, săptămânal. În fiecare episod, fanii serialului urmăresc cum personajele lor favorite trec prin aventuri neașteptate pe ulițele și în casele celui mai celebru sat din România.

 

Aseară ne-am amuzat alături de fierbințeni și am urmărit cum Brânzoi vrea să își împace nevasta, care s-a supărat pe el și a plecat de acasă. „S-a supărat pe mine așa brusc, nu știu de ce, sincer îți spun, și a plecat la mă-sa o săptămână. Azi s-a întors și am zis să îi pregătesc și eu ceva, să-i fac o surpriză specială, s-o scot la tine la cârciumă, pentru că noi nu le-am avut pe astea cu ieșitul în oraș!” Brânzoi

 

Joi, de la 20:30, vedem cum se încheie toată tevatura și ne mai luăm o porție de umor de calitate. Urmăriți serialul în fiecare marți și joi, de la ora 20:30, la PRO TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.