TOTUL ÎNCEPE CU O CANAPEA ROȘIE DE PIELE…

 

Verónica Sánchez, Asier Etxeandia, Miguel Ángel Silvestre, Lali Espósito, 

Yany Prado și Enric Auquer joacă în noul serial de la creatorii La Casa de Papel

 

Sky Rojo va fi lansat la nivel mondial pe 19 martie

 

 

 

Coral (Verónica Sánchez) evadează din clubul Las Novias alături de Wendy (Lali Espósito) și Gina (Yany Prado). Împreună, își vor căuta libertatea, fiind urmărite de Moisés (Miguel Ángel Silvestre) și Christian (Enric Auquer), complicii lui of Romeo (Asier Etxeandia), proxenetul și proprietarul clubului.

 

Cele trei femei pornesc într-o cursă disperată în care se vor confrunta cu pericole de toate felurile și în care singurul scop este să rămână în viață și să-și obțină libertatea. Totul este posibil atunci când viitorul nu reprezintă altceva decât încercarea de a rămâne în viață pentru următoarele cinci minute. Și există o singură modalitate prin care ele să se asigure că această realitate nu le zdrobește: cu determinare, atenție și umor.

 

Umor negru, o porție sănătoasă de acțiune și adrenalină pură: aceasta este promisiunea Sky Rojo, noua serie pe care Netflix o va lansa la nivel mondial pe 19 martie, al cărei trailer a fost dezvăluit astăzi. Sky Rojo este confirmat pentru două sezoane, iar primul constă în opt episoade de 25 de minute. Această serie dramatică oferă un format cu adevărat unic și un amestec inovator de genuri: creatorii săi, Álex Pina și Esther Martínez Lobato (Money Heist) l-au numit „Latin pulp”.

 

Despre Vancouver Media

Vancouver Media este o companie de producție de televiziune înființată la sfârșitul anului 2016 de Álex Pina care își propune să creeze seriale ce să se distingă de restul. De la lansare, aceasta a dezvoltat La Casa de Papel, The Pier și White Lines, Sky Rojo fiind cel mai nou titlu.

Despre Netflix:

Netflix este liderul global al serviciilor de divertisment prin vizionare online, cu 204 milioane de abonați din peste 190 de țări care se bucură de seriale, documentare și lungmetraje într-o mare varietate de genuri și limbi. Abonații au acces nelimitat la conținut, oricând și oriunde, pe orice tip de dispozitiv conectat la internet. Aceștia pot reda, întrerupe și relua vizionarea, fără publicitate sau angajamente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.