Las Olas lansează o super piesă, perfectă pentru weekend! „The Other Side” este un remake după hitul lansat de către SZA și Justin Timberlake care a fost special înregistrat pentru cea mai nouă animaţie din seria „Trolls”. Remake-ul piesei vine cu un sound funky, optimist și este însoțit de un videoclip cu imagini bold și pline de culoare.

Duo-ul a lansat până acum single-uri precum „Don’t Cry”, „Wicked game”, „Tom’s Diner”, „In The End”, „Diablo” și „Disfruto”. Format din DJ SAVA și MD DJ, Las Olas este un nou proiect muzical ce promite multe, mai ales că ambii artiști au un background colosal în industria muzicală. DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat, iar de-a lungul timpului a lansat hituri care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare.


MD DJ este un DJ și producător din România, care locuiește în Milano. Orientat către muzica groove și techno, artistul a început să experimenteze producția muzicală și DJ-ing-ul în urmă cu 13 ani, iar până în prezent a lucrat la peste 600 de piese și a mixat în mai multe cluburi din Europa. Cele mai apreciate producții ale sale sunt DJ Dark & ​​MD DJ – „Shiva” (Original Mix), Arilena Ara – „Nentori” (DJ Dark & ​​MD DJ Remix), Sonique – „It Feels So Good” (Mentol & MD DJ Remix) și DJ Dark & ​​MD DJ – „Ederlezi” (Original Mix).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.